SUP POTOVANJE NA NIZOZEMSKO

Zaradi virusa Covid19 smo bili prisiljeni odpovedati vsa sup potovanja.

A naš raziskovalni ogenj še zdaleč ni ugasnil, zato bomo te bomo odpeljali na sproščujoče počitnice ob prvi, najmanjši priložnosti! Če želiš biti obveščen/a o prvih odhodih, se nam “pofočkaj” s svojim emailom!

Nizozemsko poznamo po kolesih, tulipanih, sirih, coklah, mlinih na veter ter izredno odprtih ter gostoljubnih domačinih.

Nizozemska je tudi dežela tisočerih kanalov, ki so bili zgodovinsko gledano pomembni za promet, namakanje in odstranjevanje vode, saj 26% celotne Nizozemske v resnici leži pod gladino morja.

Sup potovanje po Nizozemski nas bo odpeljalo v kanale najlepših in najbolj zanimivih mest in vasi, seveda bomo preveslali tudi kanale Amsterdama, ki so uvrščeni na UNESCOv seznam naravne dediščine in zaenkrat naša najljubša urbana sup izkušanja.

Program Cena ŽELIM OBVESTILA O POTOVANJU
Kanali Amsterdama
STATUS POTOVANJA:

Potovanje zaradi epidemije ni načrtovano. Če izraziš zanimanje,te bomo o novostih obvestili med prvimi.

CENA POTOVANJA:
 • paket: 715 €/osebo 2/2
 • letalska karta: 150€ na dan 17.1.2020
 • 30€ popusta, če si že potoval/a z Bananaway
BEST OF:
 • Supanje po kanalih Amsterdama,
 • supanje po kanalih t.i. nizozemskih Benetk,
 • občudovanje mlinov na veter, iskanje všečnih cokel in okušanje nizozemskih sirčkov,…
 • obisk prisrčnega Utrecta in modernega Roterdama.

PROGRAM SUPANJA PO NIZOZEMSKI

Vabimo te na 6 dnevni oddih po Nizozemski, kjer bomo v sredino postavili supanje po kanalih različnih mest, v spremljevalni program pa zapakirali nizozemske ikone in #must doživetja.

Mlini na veter. Nizozemci so zelo hitro znali izkoristiti vetrno energijo. V 14. stoletju so jih zgradili za črpanje vode iz kanalov, v 17. stoletju pa so z več kot 600 mlini na veter ustvarili celo industrijsko cono. Z mlini so mleli začimbe, žgali les, izdelovali olje, danes pa ponekod še vedno opravljajo prvotno fukcijo in nam krasijo poglede. S supi se bomo podali po promenadi mlinov ter spotoma zavili sirarno na degustacijo sira Gavda z dodanimi okusi. Yummy.

Mlini na veter na Nizozemskem
Supanje po Nizozemskih Benetkah

Nizozemske Benetke. Giethoor je mala, idilična vasica, ki je zaradi 170 mostičev dobila ime “Severne Benetke”. Slovenci imamo res urejene hiše in vrtove, a urejenost tu dobi povsem nov pomen. V Giethoornu bomo lahko videli, kako poteka življenje tipične podeželjske vasice.

Prikupen Utrecht. Čas bo za prvo urbano izkušnjo in prikupni Utrecht nas bo enostavno očaral. Na eni strani stara arhitektura in katedrale, na drugi strani univerzitetno mesto z zelo živahnim utripom. S supi se bomo “sprehodili” skozi center mesta, se ustavili na pijači v katerem od priljubljenih kletnih barov, popoldan pa ti bomo dali čas, ki ga boš lahko namenil/a za obisk katere od tistih znamenitosti Utrechta, ki te najbolj zanimajo. Morda muzeja glasbenih ur – The Speelklok?

Univerzitetno mesto Utrecth
Dinozaver, ki ga najdemo v Naturalis Biodiversity Center

Slikoviti Leiden. Rojstno mesto Rembrandta zadnje čase pridobiva na popularnosti, saj je manj turistično, a polno zgodovine, znanosti in slikovitih kanalov. V najstarejšem univerzitetnem mestu (začetki segajo v 1575) najdemo tudi prvi botanični vrt na Nizozemskem ter števine muzeje kot so npr. muzej starin, muzej medicine, znanstveni muzej in center Naturalis Biodiversity, kjer je shranjeno okostje tiranozavra rexa. Posebej všeč so nam tudi lokali na čolnih, kjer se zbirajo lokalci in kjer bomo njihovo kulturo piva spoznavali po zaključenem supanju tudi mi – seveda ob pivu.

Navdihujoči Amsterdam. V tem trenutku je A’dam naše najljubše mesto v Evropi, razlog pa najdemo v prepletanju modernosti mesta z neverjetno odprtostjo, sproščenostjo in gostoljubnostjo ljudi, ki tam živijo in ki na svet gledajo neverjetno optimistično. Predsodkov ni, sprejemajo vse. Razlog so tudi kanali A’dama, po katerih je v primerjavi z Benetkami supanje precej bolj sproščeno. Mesto živi na kanalih, a po njih ne hiti. Skupaj potujemo od malih suparjev, kajakašev, pedolinotov, do večjih čolnov in turističnih ladij. Mesto si bomo dopoldan ogledali s supom, popoldan s kolesom, zvečer pa gremo na žur. 🙂

REZERVIRAJ AKTIVNE POČITNICE
Supanje po kanalih Amsterdama

KAKO PO NIZOZEMSKI POTUJEMO?

Na Nizozemsko letimo. Predviden je časovno ugoden let iz Brnika. Tako odhod kot prihod na letališče sta načrtovana v jutranjih urah, tako da bomo prvi dan v celoti lahko izkoristili za pohajkovanje, na zadnji dan pa ne boš potreboval/a dopusta, saj na Brnik priletimo ob 8.20 uri. Za celoten sup pobeg boš torej žrtvoval/a 3 delovni dni.

Na potovanje z letalom
Potovanje z Bananaway kombijem

Premiki po Nizozemski. Da bomo čim bolj mobilni, a hkrati varčni pri onesnaževanju okolja, si ne bomo izposodili avtov, ampak se bomo premikali s kombijem. “Sit back & relax”, bo tvoja edina naloga.

Ne skrbi, supa ti ne bo treba vzeti na letalo, saj bo za prevoz vse opreme poskrbel sup inštruktor, ki se bo s prtljago pripeljal iz Ljubljane z Bananaway kombijem.

Namestitev. Pri izbiri namestitve nam je seveda pomembna lokacija, a ne na račun visokih cen. Poiskali smo domače in čiste b&b namestitve, kjer bomo lahko izbrali med dvo-posteljnimi in več-posteljnimi sobami.

Na celotnem potovanju bomo namestitev zamenjali le dvakrat, saj ne želimo, da nam vsakodnevno pakiranje vzame preveč časa in energije.

PRIJAVI SE
Namestitev na Nizozemskem
Namestitev na Nizozemskem
Namestitev na Nizozemskem
Namestitev na Nizozemskem
Namestitev na Nizozemskem

DODATNE INFORMACIJE O SUP POTOVANJU PO NIZOZEMSKI

Termini in cena potovanja

RAZPISANI TERMINI:

Potovanje zaradi epidemije ni načrtovano. Če izraziš zanimanje, te bomo o novostih obvestili med prvimi.

CENA 6-DNEVNEGA POTOVANJA: 

Cena potovanja je odvisna od tipa namestitve:

 • dvoposteljna soba v obeh namestitvah: 759€
 • večposteljna soba pri prvi in dvoposteljna soba pri drugi namestitvi: 715€
 • vsi suparji, ki so z nami že kdaj potovali, prejmejo 30€ popusta

Cena potovanja predvideva prijavo sedmih oseb. V primeru prijave manjšega števila oseb, se potovanje lahko izvede, potrebno pa je plačilo dodatka za izpeljavo potovanja. V kolikor se cene stroškov potovanja do samega odhoda drastično zvišajo, si pridržujemo pravico, da ceno spremenimo v skladi s spremembami ponudnikov.

Potek plačila:

 • 30% cene plačaš ob prijavi,
 • 60% cene plačaš kadarkoli do meseca pred odhodom.
 • letalske karte plačaš, ko je potovanje potrjeno – cca. 90 € ob dovolj zgodnji prijavi.
Paket vključuje
 • 5x namestitev v izbranem tipu sobe z zajtrkom,
 • prevoz po Nizozemski,
 • prevoz sup opreme s kombijem,
 • program non stop,
 • priprava in vodenje programa supanja na različnih lokacijah s strani usposobljenega sup inštruktorja,
 • posredovanje potovalne agencije Eurora d.o.o.
Paket ne vključuje
 • Leta Ljubljane – Amsterdam – Ljubljana (informativna cena na dan 17.1.2020 je 150 EUR),
 • izposoje sup opreme,
 • stroškov hrane in pijače,
 • vstopnine v muzeje, ki si jih bomo izbrali na potovanju,
 • stroška morebitnih dodatnih aktivnosti, ki si jih boš izbral/a v prostem času,
 • stroškov nakupovanja in morebitnih napitnin.
Opcijska doplačila
 • izposoja sup opreme (5 dni) – 50 €,
 • enaposteljna soba – pošlji povpraševanje,
 • zavarovanje z asistenco v tujini – priporočamo Zavarovalnico Sava.
Potek prijave
 • V kolikor imaš kakršnokoli vprašanje vezano na potovanje, nam pošlje POVPRAŠEVANJE.
 • Če si odločen/a, da se nam pridružiš na potovanju, svojo prijavo oddaj preko spletnega obrazca PRIJAVA.
 • Po prejeti prijavi, s katero se strinjaš s splošnimi pogoji turistične agencije Eurora d.o.o., boš prejel/a predračun, iz katerega so razvidni vsi podatki o izbranem potovanju.
 • Prijavo potrdi s plačilom 30% akontacije.
 • Po plačilu akontacije prejmeš pogodbo, s katero lahko sam/a skleneš zavarovanje turističnega potovanja pri Zavarovalnici Triglav.
 • Razliko med akontacijo in končno ceno lahko poravnaš kadarkoli do 45 dni pred odhodom na potovanje.
Pogoji potovanja

Potovanje je organizirano s strani agencije Eurora d.o.o., ki si pridržuje pravico do spremembe cene zaradi sprememb v menjalniškem tečaju, sprememb v tarifah prevoznikov, ipd., ki vplivajo na ceno potovanja. Splošni pogoji poslovanja. V primeru nakupa letalski kart je agencija Eurora d.o.o. posrednik, zato se aplicirajo splošni pogoji letalskega prevoznika.

gremo! po kanalih nizozemske s supom

Potovanje na Nizozemsko zaradi Covid epidemije trenutno ni predvideno, če pa bi rad/a bil/a med prvimi, ki bodo o terminu obveščeni, izrazi zanimanje za potovanje. 😉

potovanje me zanima