SUP potovanje na Norveško

SUP POTOVANJE NA NORVEŠKO

Gore, slapovi, fjordi in slikovite vasice so le del čudovitih razgledov, ki jih ponuja zahodna Norveška. Je destinacija, ki očara s kristalno čistimi rekami, neokrnjeno naravo in pestrim živalskim svetom, ponaša pa se tudi z mogočnim Sognefjordom, najdaljšim plovnim fjordom na svetu. Posebej čudovita izkušnja pa je raziskovanje dežele polnočnega sonca iz suparske perspektive.

Tokrat se na sup potovanje odpravljamo v UNESCO zaščitena Nærøyfjord in Aurlandsfjord.

Sup potovanje po Norveški te ne pusti ravnodušnega. Prepustili se bomo veslanju med spektakularnimi zalivi in zasneženimi gorami, se osvežili ob veličastnih slapovih ter odkrili polno skrivnih kotičkov. Od lokalnih norveških dobrot do spontanih aktivnosti, izleti bodo polni zabave in enkratnih izkušenj v veličastni naravi.

Program Cena Prijava
SUp potovanje na Norveško
PREDVIDENi TERMINI:
 • Junij 2021
STATUS POTOVANJA:
 • Razpisano (še 7/7 prostih mest)
CENA POTOVANJA:
 • cena bo znana junija 2020
BEST OF:
 • uživanje v dolgih dneh, saj v tem letnem času lahko pričakujemo tudi do 20 ur svetlobe na dan,
 • raziskovanje dežele polnočnega sonca iz suparske perspektive,
 • razvajanje na večerjah v restavracijah tik ob fjordu.

PROGRAM SUp POTOVANJA PO NORVEŠKI

Čaka nas pet dni supanja in kampiranja pod norveškim nebom, poudarek pa bo predvsem na stiku z naravo in ustvarjanju nepozabnih spominov. Izbor aktivnosti sega vse od veslanja po potopljenih ledeniških kotlinah, odkrivanja skritih poti do večerje tik ob fjordu. Občudovali bomo mogočne gore, ki se zrcalijo na gladini bistre vode, mahali bomo tjulnom in ob tabornem ognju uživali v prijetni družbi in pristnem miru.

Uživanje v dolgih dneh. V tem letnem času lahko pričakujemo tudi do 20 ur svetlobe na dan, zato bodo naši dnevi dolgi, pestri in polni energije. Zbudilo nas bo šumenje slapov, ki se skrivajo v bližini in iz strmih fjordov padajo v reko. Privoščili si bomo okusen zajtrk in se pripravili na uživanje svetlega dne, ki ga bojo zapolnile suparske dogodivščine.

SUP potovanje na Norveško

Sproščen tempo in prijetno vzdušje. Dneva ne bi mogli začeti bolje, kot z veslanjem med pečinami, ki se kot gradovi dvigajo nad nas. Prav poseben občutek je, ko umirjeno supaš po nedotaknjenih kotičkih in začutiš povezavo z naravo. Vzeli si bomo tudi čas fotografiranje, snemanje ali pa samo za občudovanje okolice in uživanje trenutka.
Tudi kampiranje spremljajo številne aktivnosti, različni kampi se namreč posvečajo različnim dejavnostim. Konec dneva pa je čas za uživanje v dobri družbi in sprostitev ob tabornem ognju.

Osebna pozornost. Ker bi radi zagotovili čim bolj oseben pristop in domač občutek na potovanju, je število ljudi v skupini majhno. Obenem pa s tem pripomoremo tudi k ohranjanju okolja in zmanjšanju odtisa, ki ga pustimo za sabo. V majhnih skupinah je tako povečana varnost in zagotovljena osebna pozornost.

SUP potovanje na Norveško

Sveži okusi Norveške. Norveško bomo spoznali tudi skozi želodec in si čez dan privoščili tri zdrave obroke. Za zajtrk in večerjo nas bo navdušila kakovostno pridelana norveška hrana, kosila pa bodo vsak dan sveže pripravili vodniki. Tretji dan se bomo razvajali na večerji v restavraciji tik ob fjordu in se že naslednje jutro navduševali nad kuhanim zajtrkom.
Izbirate lahko med različnimi meniji (prednaročilo): vegetarijanski, veganski, veganski brez glutena, brez laktoze, brez glutena.

Namestitev. Prvo noč bomo nameščeni v kampu, ki leži v dolini Nærøy in je obkrožen z visokimi gorami s pogledom na slap Kjelfossen.

PRIJAVI SE

DODATNE INFORMACIJE O SUP POTOVANJU

RAZPISANI TERMINI:

 • Junij 2021 ( točen termin objavimo kmalu )
 • V kolikor imaš kakršnokoli vprašanje vezano na potovanje, nam pošlje POVPRAŠEVANJE.
 • Če si odločen/a, da se nam pridružiš na potovanju, svojo prijavo oddaj preko spletnega obrazca PRIJAVA.
 • Po prejeti prijavi, s katero se strinjaš s splošnimi pogoji turistične agencije Eurora d.o.o., boš prejel/a predračun, iz katerega so razvidni vsi podatki o izbranem potovanju.
 • Prijavo potrdi s plačilom 30% akontacije.
 • Po plačilu akontacije prejmeš pogodbo, s katero lahko sam/a skleneš zavarovanje turističnega potovanja pri Zavarovalnici Triglav.
 • Razliko med akontacijo in končno ceno lahko poravnaš kadarkoli do 45 dni pred odhodom na potovanje.

Potovanje je organizirano s strani agencije Eurora d.o.o., ki si pridržuje pravico do spremembe cene zaradi sprememb v menjalniškem tečaju, sprememb v tarifah prevoznikov, ipd., ki vplivajo na ceno potovanja. Splošni pogoji poslovanja. V primeru nakupa letalski kart je agencija Eurora d.o.o. posrednik, zato se aplicirajo splošni pogoji letalskega prevoznika.

Kaj spakirati za sup potovanje?

Da se na sup potovanju ne boš spraševal/a: »kako sem lahko to pozabil/a!?«, smo pripravili [...]

gremo! po NORVEŠKIH FJORDIH s supom

Katera dežela bi bila bolj primerna za raziskovanje s supi, kot dežela fjordov? 🙂

Če v supanju uživaš, boš užival/a tudi v potovanju! Ne zamudi ugodnih letalskih kart in se prijavi čim prej!

Pošlji povpraševanje Prijavi se