Supanje in jadranje po Kornatih in srednjem Jadranu - supanje na Hrvaškem

Supanje in jadranje po Kornatih in Jadranu

Sup & Sail Safari združuje supanje in jadranje po Kornatih in otokih severnega Jadrana in predstavlja edinstven oddih na Jadranskem morju.

Mnogim jadranje predstavlja najboljšo počitniško izkušnjo: napenjanje jader, veter v laseh, popolna neodvisnost, sprostitev in jadranje mimo neobiskanih, očesu skritih otočkov.

Tej idili bodo dodali še supe, s katerimi bomo do potankosti lahko raziskali obalo. Z vsakim zavesljajem bomo odkrivali prečudovite plaže, iskali še več skritih zalivčkov in občudovali modrino jadranskega morja. In ravno prebuditev raziskovalnega duha tisto, kar dela supanje tako posebno.

Program nima fiksne rute, zato je vsako jadranje zelo unikatno in neponovljivo!

program COVID19 Pošlji povpraševanje Prijavi se

TERMIN:

12.10. – 16.10. 2022

STATUS POTOVANJA:

Razpisano (1/14 prostih mest )

CENA POTOVANJA:
 • 520 €/osebo
  v dvoposteljni kabini
 • 100€/osebo za hrano in stroške plovbe
 • 30€ popusta, če si z nami že potoval/a
Sup počitnice na Hrvaškem - supanje na Hrvaškem
Supanje in jadrnje na Jadranu - popoln oddih

Program supanja in jadranja po Kornatih

JADRANJE. Naša jadrnica je zasidrana v Biogradu, od koder bomo odrinili tistega lepega  sobotnega popoldneva. Jadrali bomo po Kornatih, ob obali Dugega otoka, obiskali Silbo, se ustavili v Šibeniku, morda v slapovih Krke. Morda pa čisto nepredvideno raziskovali neke tretje otočke – kdo ve, plan bomo prepustili vetrovnim pogojem, izkušenemu skiperju in sup vodiču.

SUPANJE. Z jadrnico bomo premagovali daljše razdalje, s supom pa odkrivali obalo od blizu. Veslali bomo ob razčlenjeni obali, se zabavali ob različnih sup igrah, zjutraj na supu pozdravili sonce (sup joga), se s supom odpeljali na nočno kopanje, v primeru vetrovnega vremena pa najbolj pogumne čaka posebna downwind izkušnja.

SPROSTITEV. Sup program bo zanimiv in ne preveč naporen, saj je glavni namen popoln odklop sredi morja. Supali bomo sicer vsak dan, lahko pa kakšno od dnevnih aktivnosti izpustiš in se po svoje sproščaš na krovu jadrnice.

RAZISKOVANJE.  Odprava je namenjena raziskovanju, vključili bomo tudi kakšen kratek treking po vrhovih Kornatov, raziskovali mesto Šibenik, obiskali slapove Krka in raziskovali kulinarične posebnosti lokalnih “krčem”.

JADRNICA

Jadrali bomo s 4 ali 5 kabinsko jadrnico. Jadrnica je popolnoma opremljena in zelo prostorna ter nam bo nudila vse pogoje, da se bomo lahko popolnoma sprostili. Na voljo so kabine za dve osebi, možno pa je tudi doplačilo za samostojno kabino.

HRANA IN PREVOZ

Pred Sup & Sail Adventure bomo oblikovali okvirni jedilnik, ga preverili z udeleženci ter opravili nakupe hrane. Pričakuješ lahko veliko sadja in zelenjave ter zdravih prigrizkov, priprvljene jedi pa bodo v osnovi preproste, kot je za jadranje značilno.

Prevoz do Biograda bo organiziran v tej smeri, da vas bomo udeležence med seboj spoznali in povezali. Skupaj se bomo dogovorili za uro odhoda ter si delili stroške prevoze.

CENA SUPANJA IN JADRANJA PO KORNATIH

Cena 4 – dnevnega jadranja in supanja:

 • 520 €/osebo (osnovni paket jadranja z organizacijo in vodenjem odprave se poravna 30% ob prijavi in 70% mesec pred odhodom)
 • 100€/osebo (hrana, pijača in stroški jadranja, ki niso zajeti v osnovno ceno, ker se lahko občutno spreminjajo od jadranja do jadranja, saj so odvisni od vremenskih pogojev. Ta strošek se poravna v gotovini ob prihodu na jadrnico).
Supanje med otoki Kornati
Supanje za jadrnico
Spoznaj se z windsupanjem
Spoznaj se z osnovami jadranja
Aktivne počitnice na Hrvaškem
Supanje in jadranje na Hrvaškem

Potovanje v času covid 19

GREMO!? V času Covid19 epidemije so potovanja malce otežena, omejitve potovanja se spreminjajo skoraj vsakodnevno. A na drugi strani vemo, da si mnogi želite nič drugega kot konkretne sprostitve in umika v naravo. Zato smo se odločili ustvariti sproščujoč, a avanturističen 4-dnevni oddih.

POTOVANJE BO AVANTURA. Potovanje se bomo trudili izvesti po planu, a zavedati se moraš, da potuješ v posebnih časih. Kljub večletnim izkušnjam z organizacijo potovanj lahko pride do kakšne nepredvidljivosti. V vsakem primeru nam je v interesu, da ste suparji maksimalno zadovoljni, tako da bomo storili vse, kar je v naši moči, da skupaj oblikujemo nič drugega kot nepozabne spomine.

100% VRAČILO AKONTACIJE V PRIMERU ODPOVEDI. Prijava na potovanje je potrjena s plačilom 30% akontacije. V primeru odpovedi potovanja zaradi razlogov povezanih z epidemijo ti bomo ponudili opcijo potovanja na drugo lokacijo ali 100% vračilo vplačane akontacije. Odločitev bo čisto tvoja!

UGODNEJŠI TESTI. Negativni testi so trenutno obvezni pri vstopu v skoraj katerokoli državo na svetu. Vsem potujočim lahko zagotovimo ugodnejšo ceno hitrih ali PCR testov v Sloveniji. Zanimanje za organiziran test izraziš ob prijavi.

ZA VREME NE ODGOVARJAMO. Progam Sup & Sail Safari se lahko zaradi vremenskih pogojev spremeni in prilagodi. Lahko se spremenijo lokacije supanja ali celo aktivnosti (organizacija dodatnih aktivnosti zaradi neprimernih pogojev za supanje). Vsem suparjem želimo zagotoviti varnost in maksimalno dobro sup izkušnjo na vodi.

Eeva paddle boarding Ljubljanica

Čas, ki sem ga na supu preživela s Špelo in Iris, je bil res zabaven. Veliko smo raziskovale, naučila sem se novih veščin in se naužila lepot narave. Špela in Iris sta eni najboljših in strokovnih inštrukoric, ki sem jih spoznala. Hvala za vsak dan posebej.

Eevah Matilda

Dodatne informacije o POTOVANJU

Paket vključuje:

 • 4 nočitve v kabini za 2 osebi na prostorni 4 ali 5 kabinski jadrnici (sreda – sobota),
 • sup inštruktor z mednarodno licenco ASI, ki bo vodil sup ture in ti zagotovil uvodni tečaj supanja,
 • profesionalni skipper, ki bo spremljal vremenske razmere, nas zapeljal do najboljših sup spotov,
 • stroški jadranja: voda, rjuhe, odeje in brisače, čiščenje,
 • varnost na jahti: UHF radio, GPS plotter, nautične karte, rešilni jopiči,
 • WI-FI internet,
 • turistične takse,
 • Bananaway majica,
 • slike s potovanja,
 • načrtovanje in organizacija potovanja.
 • stroški potovanja (hrana na jadrnici, privezi, gorivo) – 100 € (fiksni strošek, ki se plača ob vkrcanju na jadrnico),
 • vstopnina v nacionalni park.
 • izposoja sup opreme – 60 €/teden,
 • hrana v restavracijah,
 • prevoz do marine v Zadru,
 • privatna kabina za eno osebo,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje,
 • žepnina.
 • DNEVNI STROŠKI: 100 € je fiksni strošek, ki se ga v gotovini plača ob vkrcanju na jadrnico (iz njega se krije hrana, bencin in morebitni privezi). Če bo privezov več, kot načrtovano, bomo na licu mesta pobrali dodatni denar. Večji dodatni stroški razen morebitne večerje v restavraciji niso predvideni. Če bo stroškov manj, se denar razdeli med udeležence.
 • KAKŠNA OBLAČILA SPAKIRATI? Spakirati je priporočljivo naslednje: neopren (če ga nimaš, si ga lahko izposodiš), nepremočljivo palerino, kratke (kopalne) hlače, kopalke, nekaj majic (z uv zaščito), kapo, trenirko in kaj udobnega za večerne izhode na kopnem. Za močnejši veter priporočamo tudi vetrovko in toplo kapo. Obutev naj bo primerna za uporabo na jadrnici – čevlji ali superge. Za raziskovanje obale potrebujemo športno obuvalo in čevlje za vodo. Pomoč pri pakiranju ti nudi blog Kaj spakirati za sup potovanje.
 • WIFI, MOBILNI INTERNET: Storitve v EU/EEA gostovanje, ki se obračunavajo po enakih pogojih kot v slovenskem omrežju. Za prekoračitve prenosa podatkov veljajo posebne cene za katere se pozanimaj pri svojem operaterju.
 • V kolikor imaš kakršnokoli vprašanje vezano na potovanje, nam pošlje povpraševanje.
 • Če si odločen/a, da se nam pridružiš na potovanju, svojo prijavo oddaj preko spletnega obrazca PRIJAVA.
 • Po prejeti prijavi, s katero se strinjaš s splošnimi pogoji turistične agencije Eurora d.o.o., boš prejel/a predračun, iz katerega so razvidni vsi podatki o izbranem potovanju.
 • Prijavo potrdi s plačilom 30% akontacije.
 • Po plačilu akontacije prejmeš pogodbo, s katero lahko sam/a skleneš zavarovanje turističnega potovanja pri Zavarovalnici Triglav.
 • Razliko med akontacijo in končno ceno lahko poravnaš kadarkoli do 45 dni pred odhodom na potovanje.

Potovanje je organizirano s strani agencije Eurora d.o.o., ki si pridržuje pravico do spremembe cene zaradi sprememb v menjalniškem tečaju, sprememb v tarifah prevoznikov, ipd., ki vplivajo na ceno potovanja. Splošni pogoji poslovanja. V primeru nakupa letalski kart je agencija Eurora d.o.o. posrednik, zato se aplicirajo splošni pogoji letalskega prevoznika.

Že odštevamo!

 
 

Te zanima ultimativen suparski oddih??

Z združitvijo supanja in jadranja smo ustvarili ultimativno sprostitev, saj boš že po dveh dveh tvoja glava prevetrena, spočita, polna navdiha in pripravljena za več akcije.

Verjamemo, da si po stresni zimi želiš kratkega, a intenzivnega pobega, sup & sail safari bo ustvaril nov pomen nirvane in opozarjamo te, želel/a si boš te stalnice! GREMO!

Prijavi se