benetke s supom

SUPANJE PO BENETKAH

Ne glede na to, kolikokrat si že obiskal/a opevane Benetke, ti lahko zagotovimo, da mesta v resnici sploh ne poznaš. Bistvo je očem skrito, zato se nam pridruži na raziskovanju tisočih malih kanalov, skritih trgov, skrivnosti gondolerjev, lokalnega življenja tam zadaj, kamor turisti ne zakorakajo.

S supi se bomo zgubljali po mestu, sklanjali pod mostovi, skozi zadnje okno pokukali v nadvse zanimivo knjižnico, občudovali galerijo, pozdravljali začudene turiste in doživeli mesto, tako kot se spodobi!

REZERVIRAJ SVOJ SUP

SUP IZLET ZA SUPARJE Z IZKUŠNJAMI

SUPANJE PO BENETKAH NI PRIMERNO ZA ZAČETNIKE

Supanje po Benetkah je primerno izključno za tiste, ki ste na SUPu stali vsaj parkrat in obvladate osnovne spretnosti supanja (veslanje, obrate; ne sme te motiti razburkano morje …). Beneške ulice so ozke, promet na vodi pa zelo gost in nepredljiv, zato si ne moremo privoščiti nobenih napak. Če bi te spretnosti rad/a osvojil/a, te pred izletom v Benetke vabimo na tečaj supanja.

Supanje po Benetkah
Benetke SUP Izlet Bananaway 12

Raziskovanje skrivnostnih beneških kotičkov, do katerih se ne moreš sprehoditi, je naravnost razburljivo. Rezerviraj si dan in spoznaj pravi raj za suparje!

supamo vsako tretjo nedeljo

KDAJ SE ODPRAVLJAMO V BENETKE?

Najboljšo SUP izkušnjo lahko pričakuješ prav spomladi, ko še ni prevroče. Z veseljem ti bomo razkazali “behind the scene” Benetk, te vodili skozi labirint ulic in se izognili tistih prepovedanih delov, ki ti lahko prinesejo visoko globo. Benetke imajo namreč kar nekaj omejitev, ki jih suparji moramo poznati, zato ti lastni potep toplo odsvetujemo. Vabljen/a torej, da si čas za dogodivščino vzameš čim prej. ☺ Po Benetkah supamo vsako tretjo nedeljo.

Benetke SUP Izlet Bananaway 5

Zaradi zagotavljanja varnosti se v Benetke odpravljamo v zelo mali skupini 4ih suparjev. Minimalno število prijavljenih za izvedbo izleta so 3 suparji.

CENA

SUP izlet: 90 – 100€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 15 minut pred odhodom v Bananaway shopu za Bežigradom v Ljubljani, se naložimo v avto in odpeljemo proti Benetkam.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran v parkirni hiši v Benetkah.

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

V ceno izleta ni vključena hrana, tako da si lahko prigrizke prinesete s sabo ali pa jih kupite na poti. Po dogovoru pa lahko organiziramo tudi večerjo na poti domov (ceno sporočimo naknadno).

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Supanje po Benetkah je primerno izključno za tiste, ki ste na SUPu stali vsaj parkrat in obvladate osnovne spretnosti supanja (veslanje, obrate; ne sme te motiti razburkano morje …). Beneške ulice so ozke, promet na vodi pa zelo gost in nepredljiv, zato si ne moremo privoščiti nobenih napak.

Izlet v Benetke s supom ni primeren za otroke, tako da vam priporočamo, da za otroke izberete katerega od drugih Bananaway sup izletov.

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • • celodnevi SUP izlet s prevozom in parkirnino;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...