najem-supa

IZPOSOJA SUP OPREME

Pri Bananaway si lahko izposodiš komplet SUP opreme Red Paddle Co, ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalec napihljivih supov. Tudi ob priložnostni izposoji je pomembno, da izbereš SUP desko, ki bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Rezerviraj svoj sup
RED 10 years logo

kakšen sup izposoditi?

NAJPOMEMBNEJŠA JE STABILNOST!

V vseh pogojih, še posebno pa na valovitem morju, je pomembno, da je SUP deska maksimalno stabilna. Bolj napihljive deske (20 psi+), so bolj trdne in posledično bolj stabilne, zelo pomembna pa je tudi debelina deske glede na njeno dolžino.Red Paddle deske so narejene z najnovejšo MSL tehnologijo, zaradi katere so SUP deske cca. 3 kg lažje kot ostale dvoplastne deske, zato bo nošenje deske na obalo opazno prijetnejše!

IZPOSOJAMO SUPE RAZLIČNIH OBLIK!

Izposodiš si lahko najbolj stabilne modele iz družine Ride ali naprednejše, hitrejše modele kot so npr Sport, Voyager in Elite.Zakaj si želiš izposoditi desko Red Paddle, si preberi v blogih najbolj prodajani SUPi na svetu in NAJBOLJŠI NAPIHLJIVI SUP LETA 2016 in 2018!

V PRIMERU NAKUPA VRNEMO DEL VREDNOSTI IZPOSOJE

V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 50 € vštejemo v kupnino!

Rezerviraj svoj sup
Red Paddle kot najboljši sup 2016
Gear of the year 2018 - Red Paddle Co

KOMPLET SUP OPREME JE SESTAVLJEN IZ:

deska-izposoja-sup
Napihljiv SUP
veslo-izposoja-sup
Zložljivo in nastavljivo veslo
torba-izposoja-sup
Nahrbtnik na koleščkih
veslo-izposoja-sup
Dvojna titan pumpa
leash-izposoja-sup
Varnostna vrvica
navodila-izposoja-sup
Navodila za uporabo

Glavna prednost napihljivega supa je zagotovo prenosljivost v priročni torbi, zato lahko hitro popestriš nedeljsko popoldne ob jezeru ali reki, počitnice na morju, vedno več ljudi pa se odloča tudi za daljša sup potovanja.

Kako izposoja sup opreme poteka?

ONLINE REZERVACIJA SUP OPREME

Rezervacija sup opreme poteka le preko spodnjega spletnega obrazca. V obrazcu izbereš model supa, določiš čas prevzema in vračila ter vpišeš nekaj osebnih podatkov. Rezervacija je dokončno potrjena s plačilom.Ker je zanimanje za izposojo visoko, predlagamo, da sup opremo rezerviraš vsaj 10 dni pred samim odhodom.

KRAJ IZPOSOJE IN VRAČILA

Izposoja sup opreme je možna v Bananaway shopu, na Podmilščakovi ulici 46 v Ljubljani, in sicer od ponedeljka do petka v delovnem času trgovine.

PREVZEM SUP OPREME

Ker izposoja med vikendom ni možna, lahko sup opremo prevzameš v petek popoldan po 16. uri, izposoja pa se začne šteti z naslednjim dnem. Za izposojo sup opreme potrebuješ veljavni osebni dokument.

VRAČILO SUP OPREME

V koliko sup opremo vrneš v dopoldanskem času do 12. ure, se tekoči dan ne obračuna. Opremo seveda lahko vrneš tudi kasneje, izposoja pa se obračuna po ceniku.

NAJBOLJ OPTIMALNA CENA IZPOSOJE SUP OPREME

Ceno izposoje izračuna rezervacijski sistem, najugodnejša pa bo izposoja v kolikor jo prevzameš v popoldanskem času po 16. uri in vrneš dopoldan do 12. ure.Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nas kontaktiraj preko elektronske pošte.

Rezerviraj svoj sup

Cena izposoje sup opreme je odvisna od števila dni izposoje. Dlje časa kot izposoja traja, ugodnejša je cena. Okvirne cene izposoje vsestranskega supa so:1 dan = 30 €  |  2 dni = 50 €| 7 dni = 120 €  |  10 dni = 150 €  |  14 dni = 190€Izberi datum in uro izposoje, nato se bo v sistemu izpisala točna cena izposoje v želenem terminu. 

Izberi datum izposoje

ZAKAJ SI SUPARJI RADI IZPOSODIJO OPREMO PRI NAS?

TE JE RED PADDLE NAVDUŠIL?

V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 50 € vštejemo v kupnino!

oglej si deske v trgovini

NAROČI KATALOG RED PADDLE 2020!

Spoznaj novosti napihljivih supov Red Paddle, ki so v svetu supanja prepoznani kot najbolj kvalitetni supi!

NAROČI KATALOG