najem-supa

IZPOSOJA SUPA

Izposoja supa pri Bananaway poteka enostavno preko spleta – spodaj v koledarju označiš datum izposoje, s skupaj s svojimi podatki oddaš rezervacijo ter prevzameš sup v naši trgovini v Ljubljani na željeni dan.

Pri Bananaway lahko najameš supe boljše kvalitete – Red Paddle Co ter Gladiator. Izposoja kvalitetnejšega supa ti omogoča supanje tudi na bolj razburkanem morju, saj se ti supi bolj napihnejo in so posledično bolj stabilni.

Tudi pri priložnostni izposoji sup opreme je pomembno, da je zanesljiva in varna, da bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Rezerviraj svoj sup
Izposoja sup opreme

Kakšne so prednosti najema SUP-a?

Podajamo 5 prednosti oz. razloge, da se ljudje radi odločajo za najem supa.

  1. Najem supa je ugoden: v primeru da boš sup uporabljal/a samo en teden na morju, je najem sup opreme veliko bolj stroškovno učinkovit kot nakup. Tako prihraniš denar z naslova začetne investicije kot tudi morebitne stroške vzdrževanja in popravil.
  2. Najameš lahko različne supe: lahko si prvič izposodiš začetniški sup, naslednjič pa že malo hitrejši sup za turno supanje. Z najemom različnih supov lahko preizkusiš različne vrste sup desk in najdeš tiste, ki ti najbolj ustreza.
  3. Vedno najameš novi supi: pri Bananaway vsako leto izposojamo nove supe, zato so vedno v brezhibnem stanju in zato je manj možnosti, da se tvojemu izposojenemu supu kaj zgodi zaradi obrabe.
  4. Nič težav s shranjevanjem supa: če živiš v majhnem stanovanju oz. če nimaš garaže/kleti, je shranjevanje supa lahko izziv. Pri najemu supa ti ni potrebno skrbeti, kam boš ta sup pospravil/a.
  5. Ni vzdrževanja in popravil: sup deske zahtevajo nekaj nege. Tudi pri izposoji supa te bomo prosili, da za sup maksimalno lepo poskrbiš in ga na koncu spereš, a vseeno ti bo prihranjeno letno vzdrževanje kot tudi stroški popravil, ki nastanejo pri daljši uporabi supa.
  6. Preizkus supa pred najemom: če razmišljaš o nakupu, je najem supa lahko odličen način, da poiščeš model, ki ustreza tvojemu namenu in izkušnjam preden se odločiš za večjo naložbo. V primeru nakupa supa ti vrnemo izposojnino v vrednosti do 50€.

Na morju ne išči table “rent a sup”, saj je izposoja supa običajno precej dražja, hkrati pa je oprema pogosto v slabšem stanju. Za bolj aktiven dopust brez skrbi klikni na rezerviraj sup in ga pelji s seboj. 

kakšen sup izposoditi?

IZPOSOJA SUPOV RAZLIČNIH OBLIK!

Oblika izposojene sup deske je odvisna od namena.

  • Če bi si rad/a izposodil/a sup za družino, priporočamo izposojo supa Red Ride 10’6 oz. Ride 10’8 ali Gladiator Origin 10’6 in Origin 10’8.
  • Če si samostojen supar/ka in bi želel/a narediti kakšen lep izlet, ti priporočamo najem touring supa, ki je malo hitrejši. Izbiraš lahko med supi Red Paddle Co Sport 11’3, Voyager 12’6 ter Voyager 13’2 ali Gladiator Pro 12’6 T.

Konkretni model supa si izposodi glede na svojo težo, podatek glede priporočene teže suparja pa najdeš pri izbiri posameznega supa pri rezervacijskem koledarju.

Več informacij glede izbire supa najdeš v blogu Kako izbrati sup glede na namen in potrebe.

NAJPOMEMBNEJŠA JE STABILNOST SUPA!

V vseh pogojih, še posebno pa na valovitem morju, je pomembno, da je SUP deska maksimalno stabilna. Supi, ki se napihnejo več (18 psi+), so bolj trdni in posledično bolj stabilni.

S sup desko Red ali Gladiator je lažje supati tudi sredi dneva, ko je morje bolj razburkano, manj utrujeni bomo naredili tudi malo daljši izlet do samotnega zaliva ali okoli otoka.

V PRIMERU NAKUPA VRNEMO DEL VREDNOSTI NAJEMA SUPA

V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje sup deske do 50 € vštejemo v kupnino!

Rezerviraj svoj sup
Gear of the year 2018 - Red Paddle Co
RED 10 years logo
Sup-gladiator-logotip

KOMPLET SUP OPREME JE SESTAVLJEN IZ:

deska-izposoja-sup

Napihljiva SUP deska

veslo-izposoja-sup

3-delno nastavljivo veslo

torba-izposoja-sup

Nahrbtnik na koleščkih

veslo-izposoja-sup

Dvojna titan pumpa

leash-izposoja-sup

Varnostna vrvica

navodila-izposoja-sup

Navodila za uporabo

Kako najem supa poteka?

1. SPLETNA REZERVACIJA SUP DESKE

Rezervacija sup deske poteka le preko spletnega rezervacijskega obrazca, ki ga najdeš na tej strani.

V rezervacijskem obrazcu izbereš model supa, določiš čas prevzema in vračila supa ter vpišeš nekaj osebnih podatkov.

Rezervacija izposoje supa je dokončno potrjena s plačilom. Ker je zanimanje za izposojo sup desk visoko, predlagamo, da ga rezerviraš vsaj 10 dni pred samim odhodom.

2. KRAJ IZPOSOJE SUPA

Izposoja supa je možna v trgovini Bananaway, ki se nahaja na Podmilščakovi ulici 46 v Ljubljani, in sicer od ponedeljka do petka v delovnem času trgovine.

3. PREVZEM SUP OPREME

Sup lahko prevzameš v času delovanja trgovine (poleti med tednom med 9. in 13. ter med 14 in 19. uro).

Ker izposoja supa med vikendom ni možna, lahko sup prevzameš v petek popoldan po 16. uri, izposoja pa se ti začne šteti s sobotnim dnem. Za izposojo supa potrebuješ veljavni osebni dokument.

4. VRAČILO SUP OPREME

V koliko sup vrneš v dopoldanskem času do 12. ure, se tekoči dan ne obračuna. Opremo seveda lahko vrneš tudi po 12 uri, v tem primeru se izposoja supa obračuna po ceniku.

5. NAJBOLJ UGODNA CENA NAJEMA SUPA

Ceno najema supa izračuna rezervacijski sistem na podlagi označene ure prevzema in vračila sup opreme.

Najugodnejši bo izposoja supa v kolikor sup prevzameš v popoldanskem času po 16. uri (ter se tekoči dan ne obračuna) in vrneš dopoldan do 12. ure (tekoči dan se ne obračuna). V takem primeru se obračunajo le polno izkoriščeni dnevi.

Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nas kontaktiraj preko elektronske pošte.

Rezerviraj svoj sup

CENA NAJEMA SUPA

Cena najema supa je odvisna od števila dni najema. Dlje kot izposoja supa traja, ugodnejša je cena.
Cena najema je določena tudi glede na blagovno znamko – kvalitetnejši in trdnejši Red ima tudi malo višjo ceno v primerjavi z Gladiatorjem.

Okvirne cene izposoje vsestranskega supa so: 1 dan = 30 €  |  2 dni = 50 €| 7 dni = 120 €  |  10 dni = 150 €  |  14 dni = 190€

Izberi datum in uro izposoje, nato se bo v sistemu izpisala točna cena izposoje v želenem terminu.

SPLETNA REZERVACIJA SUP OPREME

Izberi datum izposoje

ZAKAJ SI SUPARJI RADI IZPOSODIJO SUP OPREMO PRI NAS?

TE JE RED PADDLE NAVDUŠIL?

V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 50 € vštejemo v kupnino!

oglej si deske v trgovini

NAROČI KATALOG RED PADDLE 2020!

Spoznaj novosti napihljivih supov Red Paddle, ki so v svetu supanja prepoznani kot najbolj kvalitetni supi!

NAROČI KATALOG

Comments are closed.