Kategorija SUP oprema

Kako izbrati neoprensko obutev?

Predvsem v hladnejših mesecih je neoprenska obutev obvezen dodatek pri vseh vodnih športih – od supanja do surfanja. Tako kot neoprenska obleka greje tvoje telo, neopreska obutev greje tvoje noge. Poleg tega pa gumijasti podplat zagotavlja zaščito stopal na ostrih podlagah ter omogoča stabilost in dober oprijem.

Kako shraniti napihljiv sup čez zimo?

Za nekatere se suparska sezona počasi zaključuje in veliko vas sprašuje, kaj narediti s supom čez zimo? Ga je boljše pustiti v torbi ali ga raztegniti? Kakšen prostor je najbolj primeren za shranjevanje? Pripravili smo nekaj koristnih nasvetov, kako pospraviti sup, da bo zanj pravilno poskrbljeno in da ti ne bo v napoto.

Kako izbrati neoprensko oblačilo?

Kako izbrati neoprensko oblačilo?

Ko se v kateregakoli od vodnih športov res zaljubimo, mu želimo posvečati čim več časa in slej ko prej tudi ugotovimo, da nas omejujejo temperaturne razmere. Časi, ko je na trgu obstajala ena oblika neoprena, so mimo in na našo izbiro vpliva veliko dejavnikov. Kaj je pomembno vedeti o neoprenskih oblačilih, da izbranega kosa ne […]

Kako vzdrževati napihljivo sup desko, da ti bo čim dlje dobro služila?

Sup deska niso športni copati, ki jih spotoma kupiš, ko se ti stari obrabijo, ampak je naložba za katero želimo, da traja čim več časa. Prav zato je pomembno, da investiraš v kakovostno desko (poglobi se v kvaliteto materialov in tehnologijo, s katerima je povezana predvsem vzdržljivost napihljive sup deske) in verjemi, prav za njo […]

5 pomembnih vprašanj, ki si jih moraš zastaviti pred nakupom družinske sup deske!

Družinska sup deska

Že v parih blogih pa tudi v vodiču Kako izbrati sup desko smo se dotaknili pomembnih karakteristik, ki določajo kvaliteto in vozne sposobnosti (stabilnost vs hitrost) sup desk. Vedno smo pisali bolj na splošno, tokrat pa se bomo direktno razpisali o sup deskah, ki so bolj primerne za družinsko uporabo.

6 neverjetnih situacij, kjer ti pride prav nepremočljiva torba ali »dry bag«

Vsestranska uporabnost nepremočljive torbe

Nepremočljiva torba je vsem suparjem dobro poznana tudi pod imenom »dry bag«, kamor spravimo stvari, za katere nočemo, da jih zalije voda (telefon, denarnica, ključi in seveda suha oblačila). A z malo iznajdljivosti lahko postane ta torba nepogrešljiv sopotnik na vseh tvojih avanturah.