SUP - Supanje

TEČAJ SUPANJA

Tečaj supanja je namenjen vsem ljubiteljem aktivnega preživljanja prostega časa, ki bi v svet supanja radi vstopili ali tistim suparjem , ki bi radi korenito nadgradili svojo sup izkušnjo!

Vsebina začetnega in nadaljevalnega tečaja je informativno in tehnično zelo bogata in zastavljena tako, da te v relativno kratkem času opremi z uporabnim znanjem.

Tečaj supanja na Bohinjskem jezeru

SUPA LAHKO VSAK, KI SI ŽELI!

Supanje je lahko zelo sproščujoča aktivnost, ki pozna le eno omejitev - ni starost, ne teža, niti slabo ravnotežje, pač pa znanje plavanja.

NAJBOLJŠA SUP OPREMA ZA NAJBOLJŠO IZKUŠNJO!

Napihljiva tehnologija se je razvijala več kot 10 let, danes zato lahko supamo z resnično trdimi deskami, ki so zares stabilne.

Na tečajih uporabljamo opremo Red Paddle Co., ki zagotavljajo tudi najboljšo izkušnjo.

Tečaj supanja z Bananaway Gregor Raičevič
Usposabljanje za ASI sup inštruktorja na Malorki

ZAUPAJ INŠTRUKTORJEM Z LICENCO IN IZKUŠNJAMI!

Inštruktorji učimo po mednarodno priznanem ASI programu (Academy of Surfing Instructors), ki ga kombiniramo več letnimi izkušnjami. Podajanje znanja prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše!

2 VRSTI TEČAJA GLEDE NA TVOJE PREDZNANJE

KAJ O TEČAJU MENIJO UDELEŽENCI?

ZAČETNI TEČAJ SUPANJA

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Začetni tečaj supanja je namenjen vsem posameznikom, ki si želijo spoznati supanje v varnem okolju pod budnim očesom izkušenega inštruktorja.

KAKŠNA ZNANJA BOŠ OSVOJIL/A?

Z opravljenim tečajem supanja boš lahko samozavestno supal/a tako na t.i. zaprtih vodah kot so jezera, pretežno stoječe reke, manjši zalivi, kot tudi na t.i. odprtih vodah, to so večja jezera in morje, kjer se od obale lahko oddaljimo več kot 1 km.

ANALIZIRAJ SUP SPOTE! Naučili se bomo pogledati, kateri spoti in vstopne točke so varne in kako se izogniti nevarnostim.

PREPOZNAJ NEVARNOSTI! Naučili se bomo prepoznati nevarnosti in okoliščine, v katerih se moramo supanju odpovedati.

SPOZNAJ TEHNIKE SAMOREŠEVANJA! Identificiramo krizne situacije na zaprtih in odprtih vodah ter nakažemo, kako se iz njih rešiti.

SPOZNAJ NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE! Izpostavili bomo najpogostejše napake pri supanju in poškodbe, do katerih na dolgi rok lahko privede neustrezna tehnika supanja.

SPOZNAJ DELE IN FUNKCIJE SUP OPREME! Do podrobnosti bomo izpostavili malenkosti, na katere moraš biti pri izbiri osnovne sup opreme (sup deske, vesla in varnostne vrvice) pozoren/a, da bo ustrezala tvojim potrebam.

POSTAVI SE NA DESKO! Natančno bomo razdelali korake, po katerih se na sup desko postavimo, naučili se bomo držati veslo pravilno ter demonstrirati pravilno tehniko veslanja.

POSVETI SE PRAVILNI TEHNIKI! Navadili se bomo loviti ravnotežje, sup popolnoma nadzorovati in ga obračati z različnimi opcijami obratov.

Pokazali bomo najbolj uporabne manevre, največ poudarka pa bomo dali pravilni tehniki zavesljaja, s katerim se sup izkušnja zelo spremeni!

VAJA DELA MOJSTRA, MOJSTER PA VAJO!

Tehnika se ne osvoji čez noč. Več časa boš preživel/a na vodi, bolj jo boš osvojil/a. Napredek je sicer hiter.

KDAJ SE IZVAJAJO ZAČETNI TEČAJI SUPANJA?

Začetni tečaji supanja potekajo:

Supati začnemo na kolenih
Tečaj supanja Strunjan
Tečaj supanja z Bananaway
Sup tečaj z Bananaway

REZERVIRAJ SVOJE MESTO!

Searching Availability...