Trgovina v Ljubljani

TRGOVINA S SUP OPREMO V LJUBLJANI

Bananaway shop je prva in največja specializirana trgovina za supanje v Sloveniji, saj se s prodajo sup opreme intenzivno ukvarja vse od leta 2012.

 

ZAGOVARJAMO KVALITETO!

Bananaway shop ponuja kvalitetne in tehnično dovršene izdelke, ki jih suparji potrebujemo pri raziskovanju sveta s supi – osnovno sup opremo, neoprensko obleke in dodatke ter oblačila na za plažo.

Bananaway shop - specializirana trgovina za supanje v Ljubljani
Izkušeni svetovalci pri izbiri sup opreme

PRI IZBIRI SVETUJEJO LICENCIRANI INŠTRUKTORJI!

Izbira opreme danes ni več tako enostavna, zato se lahko dobro pogovoriš z ekipo licenciranih inštruktorjev. Zaradi večletnih izkušenj na področju supanja in kajtanja zelo dobro vedo, do kakšnih razlik pri opremi prihaja in kako se le-te kažejo, saj večino leta preživijo na vodi.

POLETJE PRAV CELO LETO!

Bananaway shop je (spletna) trgovina, kjer poletje traja celo leto. Zato smo s supi, kopalnimi hlačami, majicami z uv zaščito, nepremočljivimi torbami, sončnimi očali in kremami založeni tudi čez zimo. Bananaway shop je torej nujen postanek, ki ga moraš narediti na poti na letališče, dopust ali katerokoli aktivno obarvano potovanje, tudi če ni suparsko!

oblacila za supanje

Podmilščakova 46, Ljubljana

KJE NAS NAJDEŠ?

Trgovino s sup opremo najdeš v Ljubljani za Bežigradom, na Podmilščakovi 46!

Bananaway shop je odprt vsak delovni dan:

  • maj – september: med 9. in 13. uro ter 19. in 13. uro ter 14. in 17. uro
  • september – maj: med 14. in 18. uro (oz. po predhodnem dogovoru, če je mogoče)

Sicer pa smo na spletu s teboj prav prav vsak dan!

obišči spletno trgovino

UPORABNI VODIČI IN TESTI

KATERE ZNAMKE NAJDEŠ V BANANAWAY SHOPU?

RED PADDLE CO

Red Paddle Co je priznan proizvajalec visokokakakovostnih in tehnološko naprednih napihljivih sup desk. Njihov tim verjame, živi in diha sup in zato tudi uživa v odkrivnju novosti, ki sup svet napravijo edinstvene, svobodne in zabavne.

O’NEILL

O’Neill je legendarna kalifornijska surferska blagovna znamka. Proizvaja visokokakovostna oblačila za šport in prosti čas.

WAXX

Inspiracija za nastanek blagovne znamke Waxx je prišla iz njihovega potovanja okoli sveta, kar se izraža tudi v zanimivih potiskih in lahkotnih materialih njihovih shortov, spodnjic, majic, kap in ostalih izdelkov.

SWOX

SWOX je ustvarila skupina zavzetih surferjev in deskarjev na snegu, ki so na lastni koži občutili, da jim večina sončnih krem ne ponuja zaščite, ki jo potrebujejo.

Ljubitelji vodnih športov smo soncu bolj izpostavljeni predvsem pa dalj časa. SWOX kreme za zaščito pred soncem s pravimi sestavinami bolje varujejo našo kožo pred poškodbami in staranjem, hkrati pa so tudi okolju prijazne.

SLACKSTAR

Slackstar je nemška blagovna znamka, ki proizvaja slackline (gurtne) – adrenalinski pripomočke za izboljšanje ravnotežja in koordinacije.

SROKA

SROKA sup deske je ustvaril 3-kratni svetovni prvak v kajtanju, Bruno Sroka, ki je med drugim znan tudi po avanturističnih podvigih, kot je npr. jadranje okoli najjužnejše točke Amerike –rta Horn.

Bruno razvija in testira napihljive supe ter kite in windsurf foile ter stremi k visoki kvaliteti, vzdržljivosti, praktičnosti in enostavni uporabi.