Trgovina v Ljubljani

TRGOVINA S SUP OPREMO V LJUBLJANI

Bananaway trgovina je prva in največja specializirana trgovina za supanje v Sloveniji, saj se s prodajo sup opreme intenzivno ukvarja vse od leta 2013.

VSTOPI V SPLETNO TRGOVINO

ZAGOVARJAMO KVALITETO!

Bananaway sup trgovina ponuja kvalitetne in tehnično dovršene izdelke, ki jih suparji potrebujemo pri raziskovanju sveta s supi. Pri nas boš našel/a supe, vesla, dodatke za supanje, neoprenske obleke, obleke za supanje in zaščito za na plažo.

Bananaway shop - specializirana trgovina za supanje v Ljubljani

PRI IZBIRI SVETUJEJO LICENCIRANI INŠTRUKTORJI!

Izbira sup opreme danes ni več tako enostavna, zato se lahko dobro pogovoriš z ekipo licenciranih inštruktorjev. Zaradi večletnih izkušenj na področju supanja zelo dobro vedo, do kakšnih razlik pri opremi prihaja in kako se le-te kažejo, saj večino leta preživijo na vodi.

PRED NAKUPOM SUPA TI NUDIMO MOŽNOST TESTIRANJA!

Pravi sup definitivno najlažje najdeš tako, da sup pred nakupom testiraš. Test sup opreme ti omogoča, da na eni lokaciji preizkusiš cca. 15 različnih supov, tudi kakšnega takega, ki ga v prvi vrsti nisi vzel/a v obzir. Razlike med supi so ogromne, ne kupi mačka v žaklju.

>> Preveri termine testnih dnevov

Oblacila za supanje

POLETJE PRAV CELO LETO!

Bananaway trgovina s sup opremo je (spletna) trgovina, kjer poletje traja celo leto. Zato smo s supi, majicami z uv zaščito, kopalnimi hlačami, nepremočljivimi torbami, sončnimi očali in sončnimi kremami založeni tudi čez zimo.

Bananaway shop je torej nujen postanek, ki ga moraš narediti na poti na letališče, dopust ali katerokoli aktivno obarvano potovanje, tudi če ni suparsko!

KJE NAS NAJDEŠ?

Trgovina s sup opremo je locirana v Ljubljani za Bežigradom, na Podmilščakovi 46 (na križišču z ulico Posavskega)!

Bananaway trgovina je odprta vsak delovni dan:

  • maj – september: med 9. in 13. uro ter 19. in 13. uro ter 14. in 17. uro,
  • september – maj: med 14. in 18. uro (oz. po predhodnem dogovoru, če je mogoče).

Sicer pa smo na spletu s teboj prav prav vsak dan!

obišči spletno trgovino

Podmilščakova 46, Ljubljana

UPORABNI VODIČI IN TESTI

KATERE ZNAMKE NAJDEŠ V BANANAWAY SUP TRGOVINI?

RED PADDLE CO

Red Paddle Co je vodilni proizvajalec napihljivih supov na svetu, ki ima v rokavu več priznanj stroke za “najboljše sup deske, najboljšo sup tehnologije ter najbolj priznano blagovno znamko na področju supanja”. Red je edini s 5 letno garancijo, kar pove veliko o kvaliteti supov. Več o RED supih

SROKA

SROKA sup deske je ustvaril 3-kratni svetovni prvak v kajtanju, Bruno Sroka, ki razvija in testira napihljive supe ter kite in windsurf foile ter stremi k visoki kvaliteti, vzdržljivosti, praktičnosti in enostavni uporabi. Več o SROKA supih.

GLADIATOR

Gladiator je revolucionar, saj se za blagovno znamko skrivajo cenovno dostopni, a visoko kvalitetni napihljivi supi in sup oprema. Več o Gladiator supih

ADVENTUM

Adventum ponuja krasne pakete sup opreme v nižjem cenovnem razredu. Več o Adventum supih.

RED ORIGINAL

Red Original je suparska blagovna znamka, ki je usmerjena v razvoj najbolj uporabnih suparskih dodatkov premium kvalitete.

O’NEILL

O’Neill je legendarna kalifornijska surferska blagovna znamka. Proizvaja visokokakovostna oblačila za šport in prosti čas. Več o O’Neill.

PROLIMIT

Prolimit je blagovna znamka neoprO’Neill je legendarna kalifornijska surferska blagovna znamka. Proizvaja visokokakovostna oblačila za šport in prosti čas.

WAXX

Inspiracija za nastanek blagovne znamke Waxx je prišla iz njihovega potovanja okoli sveta, kar se izraža tudi v zanimivih potiskih in lahkotnih materialih njihovih shortov, spodnjic, majic, kap in ostalih izdelkov.

SWOX

SWOX je ustvarila skupina zavzetih surferjev in deskarjev na snegu, ki so na lastni koži občutili, da jim večina sončnih krem ne ponuja zaščite, ki jo potrebujejo.

Ljubitelji vodnih športov smo soncu bolj izpostavljeni predvsem pa dalj časa. SWOX kreme za zaščito pred soncem s pravimi sestavinami bolje varujejo našo kožo pred poškodbami in staranjem, hkrati pa so tudi okolju prijazne.

SLACKSTAR

Slackstar je nemška blagovna znamka, ki proizvaja slackline (gurtne) – adrenalinski pripomočke za izboljšanje ravnotežja in koordinacije.