ZAČETNI TEČAJ SUPANJA

Tečaj supanja toplo priporočamo navdušenim suparjem, ki imate svojo sup opremo in vsem, ki vas supanje na daleč zelo privlači in bi radi o njem izvedeli prav vse!

SE PREPOZNAŠ?

Z opravljenim tečajem supanja boš lahko samozavestno supal/a tako na t.i. zaprtih vodah kot so jezera, pretežno stoječe reke, manjši zalivi, kot tudi na t.i. odprtih vodah, to so večja jezera in morje, kjer se od obale lahko oddaljimo več kot 1 km.

Vsebina tečaja informativno in tehnično zelo bogata in bo nadgradila izkušnje tistih, ki ste prve zaveslaje že naredili.

ZAUPAJ INŠTRUKTORJEM Z LICENCO IN IZKUŠNJAMI!

Inštruktorji učimo po mednarodno priznanem ASI programu (Academy of Surfing Instructors), ki ga kombiniramo več letnimi izkušnjami. Podajanje znanja prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše!

ANALIZIRAJ SUP SPOTE!

Naučili se bomo pogledati, kateri spoti in vstopne točke so varne in kako se izogniti nevarnostim.

PREPOZNAJ NEVARNOSTI!

Naučimo se prepoznati nevarnosti in okoliščine, v katerih se moramo supanju odpovedati.

SPOZNAJ TEHNIKE SAMOREŠEVANJA!

Identificiramo krizne situacije na zaprtih in odprtih vodah ter nakažemo, kako se iz njih rešiti.

SPOZNAJ NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE!

Izpostavimo najpogostejše napake pri supanju in poškodbe, do katerih na dolgi rok lahko privede neustrezna tehnika supanja.

SPOZNAJ DELE IN FUNKCIJE SUP OPREME!

Do podrobnosti izpostavimo malenkosti, na katere moraš biti pri izbiri osnovne sup opreme (SUP deske, vesla in varnostne vrvice) pozoren/a, da bo ustrezala tvojim potrebam.

POSTAVI SE NA DESKO!

Natančno razdelamo korake, po katerih se na SUP desko postavimo, naučimo se držati veslo pravilno ter demostriramo pravilno tehniko veslanja.

POSVETI SE PRAVILNI TEHNIKI!

Navadil/a se se boste loviti ravnotežje, sup popolnoma nadzorovati in ga obračati z različnimi opcijami obratov. Pokazali vam bomo, najbolj uporabne manevre, največ poudarka pa bomo dali pravilni tehniki zavesljaja, s katerim se SUP izkušnja zelo spremeni!

VAJA DELA MOJSTRA, MOJSTER PA VAJO!

Tehnika se ne osvoji čez noč. Več časa boš preživel/a na vodi, bolj jo boš osvojil/a. Napredek je sicer hiter.

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENCEV TEČAJA?

IZBERI LOKACIJO IN SE PRIJAVI!

Tečaja supanja se lahko udeležite VSAKO SREDO na Ljubljanici, VSAK ČETRTEK na Zbiljskem jezeru, ob SOBOTAH se menjajo lokacije Drava (Maribor), Šmartinsko jezero in Strunjan, ob NEDELJAH pa se menjata lokaciji Bohinjsko jezero in Mostu na Soči (izmenično).

Searching Availability...