Kje moram na supu stati, ko na njem nisem sam/a?

Za nekatere je supanje meditacija, za druge športna vadba, za tretje pa druženje. Če si bolj med tretjimi, za družbo ne rabiš vedno dveh supov, ampak lahko na sprednji del supa posadiš kakšnega družinskega člana – otroka, odraslo osebo ali morda psa (seveda ob predpostavki, da so pogoji za supanje varni, vreme predvidljivo).

Supaj daleč, ampak vzporedno z obalo!

S supanjem spodbujamo raziskovalnega duha. Na začetku raziskujemo okolico vstopnega mesta, kmalu pa nas radovednost potegne dlje vstran. Predvsem kadar supamo na morju imamo široko paleto možnost, da odkrivamo nova območja, poskusimo supati v različnih razmerah in lahko doživimo številne avanture. Radi bi supali čim več, čim dlje. Vendar na kaj moramo biti pozorni?

4 nasveti za bolj pravilno supanje

4 nasveti za bolj pravilno supanje

Ko supamo prvič, največ truda in pozornosti vložimo v to, da se na sup deski obdržimo. Drugič, tretjič, četrtič enostavno uživamo v supanju – kakorkoli že veslamo, nam je fino. Ampak slej ko prej pridemo do točke, ko nas začne zanimati ali supamo pravilno? Zakaj je supar na enaki sup deski hitrejši od nas? Zakaj on […]