BANANAWAY EKIPA PRIPRAVLJA … TESTNE DNEVE SUP DESK PO CELI SLOVENIJI!

Supanje je v zadnjih letih eden najbolj popularnih vodnih športov v Sloveniji in po svetu. Je sproščujoče, zabavno, če se malo poigraš s sprehodi po deski, lahko tudi zelo osvežilno.

Za vsakega suparja je izbira SUP deske ena bolj pomembnih odločitev. Da pa odločitev ne bi bila težka, je Bananaway v mesecu maju in juniju pripravila TESTNE DNEVE SUP DESK po celi Sloveniji.

TESTIRANJE NAPIHLJIVIH SUP DESK RAZLIČNIH PROIZVAJALCEV!

Vabimo te, da prizkusiš različne modele napihljivih SUP desk različnih proizvajalcev – Red Paddle Co., Starboard, Aqua marin.

Testiral/a boš lahko različne dolžine začetniških SUP desk (allround), sport, touring in hitrejše race SUP deske, predstavili pa ti bomo tudi razlike v veslih, ki so pri supanju skoraj bolj pomembna kot sam SUP. Veslo namreč držimo v rokah in zelo vpliva na samo SUP izkušnjo.

Ne kupi mačka v žaklju in z lastnim ravnotežjem spoznaj, v čem se SUP deske razlikujejo, kaj prinaša nova MSL tehnologija, katera SUP deska je najbolj primerna glede na tvojo težo in potrebe. Pred obiskom si lahko prebereš dva zelo uporabna bloga: Najbolj primerna SUP deska za začetnike in Kako izbrati najbolj primerno SUP desko glede na namen in potrebe. O detajlih se bomo pogovarjali na samem dogodku, zato pripravi vsa vprašanja!

SUPER ZABAVA NA RAZLIČNIH LOKACIJAH!

Karavano SUPer dnevov supanja bomo zapeljali po celi Sloveniji! Obišči nas:

  • Ljubljanica, Špica caffe, 19.5.
  • Maribor, Drava Center, 3.6.
  • Velenje, festival Siroop,
    27. – 28.5.
  • Zbiljsko jezero, 31.5.
  • Šmartinsko jezero, datum oznanimo naknadno
  • Portorož, datum oznanimo naknadno
  • Novo mesto, 17.6.

Če se želiš testirati različne SUPe in se podružiti z novimi aktivnimi ljudmi, si rezerviraj termin v spodnjem obrazcu.

NE KUPI MAČKA V ŽAKLJU!

Spoznaj podrobnosti SUP desk in jih preizkusi! Preveri različne modele in najdi tisto, ki ti res ustreza!

Ker bodo naprednejše SUP deske kot so Ride 10’6, Sport 11′, Race 12’6, Explorer 13’2 dostopne v omejenem številu, ti svetujemo, da si test rezerviraš v naprej!

ZA REZERVACIJO TERMINA TESTA IZPOLNI OBRAZEC!

Nekatere datume bomo objavili naknadno. Kljub temu se na lokacijo lahko prijaviš. Kako že pravijo – kdor prvi pride, prvi supa 😉

Nimaš časa priti na dogodek?

Prenesi BREZPLAČEN vodič, ki ti bo pomagal pri izboru prave sup deske. Le tako boš v svet supanja lahko vstopil/a dobro informiran/a.

naroči brezplačni vodič