BANANAWAY EKIPA Je PRIPRAVILA TESTNE DNEVE SUP DESK PO CELI SLOVENIJI!

Supanje je v zadnjih letih eden najbolj popularnih vodnih športov v Sloveniji in po svetu. Je sproščujoče, zabavno, če se malo poigraš s sprehodi po deski, lahko tudi zelo osvežilno.

Za vsakega suparja je izbira SUP deske ena bolj pomembnih odločitev. Da pa odločitev ne bi bila težka, je Bananaway v mesecu maju in juniju pripravila TESTNE DNEVE SUP DESK po celi Sloveniji.

TESTIRANJE NAPIHLJIVIH SUP DESK!

Testiranje je potekalo na različih lokacijah po celi Sloveniji. Obiskovalci so lahko testirali različne dolžine začetniških SUP desk (allround), sport, touring in hitrejše race SUP deske, predstavili smo jim tudi razlike v veslih, ki so pri supanju skoraj bolj pomembna kot sam SUP. Veslo namreč držimo v rokah in zelo vpliva na samo SUP izkušnjo.

Če tudi so tesitranja zaključena pravimo: Ne kupi mačka v žaklju! Supe lahko še vedno potestiraš na kakšnemu od naših SUP izletov ali pa si SUP sposodiš

Želiš o SUP deskah izvedeti še kaj?

Prenesi BREZPLAČEN vodič, ki ti bo pomagal pri izboru prave sup deske. Le tako boš v svet supanja lahko vstopil/a dobro informiran/a.

naroči brezplačni vodič

Izposoja SUP opreme

Izposodiš si lahko komplet SUP opreme Red Paddle Co., ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalac napihljivih supov. Tudi ob priložnostni izposoji je pomembno, da izbereš SUP desko, ki bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Izposodi si SUP