BANANAWAY EKIPA PRIPRAVLJA TESTNE DNEVE SUP DESK PO CELI SLOVENIJI!

Supanje je v zadnjih letih eden najbolj popularnih vodnih športov v Sloveniji in po svetu. Je sproščujoče, zabavno, če se malo poigraš s sprehodi po deski, lahko tudi zelo osvežilno.

Za vsakega suparja je izbira SUP deske ena bolj pomembnih odločitev. Da pa odločitev ne bi bila težka, je Bananaway pripravila TESTNE DNEVE SUP DESK po celi Sloveniji.

TESTIRANJE NAPIHLJIVIH SUP DESK!

Testiranje poteka na različih lokacijah po celi Sloveniji. Obiskovalci lahko testirate različne dolžine začetniških SUP desk (allround), sport, touring in hitrejše race SUP deske, predstavili bomo tudi razlike v veslih, ki so pri supanju skoraj bolj pomembna kot sam SUP. Veslo namreč držimo v rokah in zelo vpliva na samo SUP izkušnjo.

Ne kupi mačka v žaklju in pridi testirat različne modele supov. 

Prijava na testne dneve

Želiš o SUP deskah izvedeti še kaj?

Prenesi BREZPLAČEN vodič, ki ti bo pomagal pri izboru prave sup deske. Le tako boš v svet supanja lahko vstopil/a dobro informiran/a.

naroči brezplačni vodič

Izposoja SUP opreme

Izposodiš si lahko komplet SUP opreme Red Paddle Co., ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalac napihljivih supov. Tudi ob priložnostni izposoji je pomembno, da izbereš SUP desko, ki bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Izposodi si SUP