testiranje sup desk

TESTIRANJE SUP OPREME PO CELI SLOVENIJI!

Če bereš to besedilo, potem verjetno že veš, kaj je supanje in si na sup deski že stal/a oziroma to v kratkem nameravaš. Sami smo nad enim najbolj popularnih vodnih športov zadnjih let popolnoma navdušeni, saj je supanje zelo sproščujoče, zabavno, če se malo poigraš s sprehodi po deski pa lahko tudi zelo osvežilno.

Ker vemo, da je za vsakega suparja (ali pa bodočega suparja :)) izbira sup opreme ena bolj pomembnih odločitev, smo pripravili BREZPLAČNE TESTNE DNEVE SUP OPREME po celi Sloveniji.

NE KUPI MAČKA V ŽAKLJU!

Testiranje sup opreme bo potekalo po različih lokacijah po celi Sloveniji (zaradi vremenskih razmer lahko pride do spremembe datumov in lokacij).

PRIJAVA JE OBVEZNA. Prijaviš se na spodnjem obrazcu.

Testiranja sup opreme bodo na naslednjih lokacijah, in sicer med 17. in 19. uro:

23.7.: Zbiljsko jezero – kamp Dragočajna (zemljevid)

24.7.: Maribor – Drava center

25.7.: Gradiško jezero (zemljevid

Testiral/a boš lahko različne dolžine začetniških sup desk (allround), sport, touring in hitrejše race sup deske. Možnost bo preizkusiti tudi različna vesla, ki so prav tako pomeben kos opreme pri supanju.

Na lokacijah ti bodo pri testiranju pomagali Bananaway svetovalci, ki so tudi izkušeni inštruktorji supanja. Veseli bodo vsakega vprašanja in z veseljem ti bodo razložili vse o sup opremi, supanju in varnosti na vodi.

Če ti noben od datumov ali lokacij ne ustreza pa se lahko oglasiš v Bananaway shopu v Ljubljani na Podmilščakovi 46, kjer ti bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Sup opremo pa si lahko tudi izposodiš in na tak način potestiraš.

PRIJAVI SE!

Pridi na brezplačno testiranje sup opreme in ne kupi mačka v žaklju.

Lokacije in termini testiranja se bodo dodajali, lahko pa se zaradi vremenskih razmer tudi spreminjajo.

želiš o sup deskah izvedeti še več?

Prenesi BREZPLAČEN vodič, ki ti bo pomagal pri izboru prave sup deske in vstopi v svet supanja dobro informiran/a.

naroči brezplačni vodič

Izposoja sup opreme

Izposodiš si lahko komplet sup opreme Red Paddle Co., ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalac napihljivih supov.

Izposodi si SUP