Trgovina v Ljubljani

TRGOVINA S SUP OPREMO V LJUBLJANI

Bananaway shop je specializirana trgovina za vodne športe. V njej najdeš opremo za supanje, kajtanje in prosti čas.

Pri nas ne najdeš le kakovostne opreme, ampak celotno ekipo licenciranih inštruktorjev z večletnimi izkušnjami na področju supanja in kajtanja, ki zelo dobro vedo, kaj je kvalitetna oprema, saj večino leta preživijo na vodi. Z največjim veseljem ti bodo odgovorili na vsa vprašanja glede supanja in opreme.

 

Katere znamke najdeš v bananaway shopu?

RED PADDLE CO

 

Red Paddle Co je priznan proizvajalec visokokakakovostnih in tehnološko naprednih napihljivih sup desk. Njihov tim verjame, živi in diha sup in zato tudi uživa v odkrivnju novosti, ki sup svet napravijo edinstvene, svobodne in zabavne.

O’NEILL

 

O’Neill je legendarna kalifornijska surferska blagovna znamka. Proizvaja visokokakovostna oblačila za šport in prosti čas.

WAXX

 

Inspiracija za nastanek blagovne znamke Waxx je prišla iz njihovega potovanja okoli sveta, kar se izraža tudi v zanimivih potiskih in lahkotnih materialih njihovih shortov, spodnjic, majic, kap in ostalih izdelkov.

SLACKSTAR

 

Slackstar je nemška blagovna znamka, ki proizvaja slackline (gurtne) – adrenalinski pripomočke za izboljšanje ravnotežja in koordinacije. 

KJE IN KDAJ NAS NAJDETE?

Bananaway shop je odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka (razen za uradne praznike), med 9h in 17h od septembra do aprila in med 9h in 19h od maja do avgusta.

Najdeš nas v Ljubljani, na Podmilščakovi 46 (za Bežigradom).

Podmilščakova 46, Ljubljana