Dekle drži Adventum sup

ADVENTUM SUP

Smotrna izbira v nižjem cenovnem razredu

Adventum sup odlično poskrbi za zabavo v zalivu ter te popelje tudi do številnih samotnih plaž, kjer si lahko ustvariš osvežujoče poletne spomine.

Adventum želi supanje približati čisto vsakemu posamezniku, ki se želi spoznati s supanjem, ki želi v naravo in ki se za začetek želi opremiti z ugodno sup opremo. 

ADVENTUM SUP FLOTA

-30%
349,30 
-30%
349,30 
-30%
349,30 

Adventum sup je narejen z enoplastno fusion tehnologijo, napihne se na 18 psi, ima 2 stranska robova in 1 letno garancijo.

Paket poleg supa, 3 delnega vesla iz steklenih vlaken in najlon lopatke, sup nahrbtnika, varnostne vrvice, seta za popravilo supa ter vključe tudi sedež za sup ter dodatno lopatko, s katero se sup veslo spremeni v kajak veslo. 

PREDNOSTI ADVENTUM SUPA PRED PRIMERLJIVIMI SUPI

1000 denska sredica za togost

Kljub temu, da je Adventum narejen z enoplastno tehnologijo, ima v znotraj razreda enoplastnih desk zares kvalitetno, gosto tkano, 1000 densko sredico, zaradi katere je sup bolj tog in trden.

 

MAKSIMALNI PRITISK 18 PSI

Sup je lahko bolj tog zato, ker konstrukcija kvalitetnejše sredice omogoča maksimalni pritisk 18 psi (primerljive deske pa 15 psi). 

Naj te ne zavedejo prodajalci, ki trdijo, da je pritisk 15 psi dovolj visok pritisk. Lahko se ozreš na test medija SUPboarder, ki z merjenjem upogibljivosti supa (sicer Gladiator supa; 9. minuta videa) pri različnih PSI-jih dokazuje, da sup pri vsakem višjem pritisku upogiba manj.  

DVOJNO OJAČANI ROBOVI SUPA

Adventum ima dvojno ojačane robove, ki se trudijo obraniti sup pred hitrimi poškodbami. Vseeno supa ne izpostavljaj nevarnostim. 

Adventum 10'6 Teal pink
Suparka nese sup Adventum 10'6 Teal

1-LETNA GARANCIJA

Adventum sup ima skladno s vrsto tehnologije 1-letno garancijo.

Adventum JE DOBER IN UGODEN SUP!

OGLEJ SI VSE SUPE V BANANAWAY TRGOVINI

Kateri sup je najboljŠI zate?

Reši kviz in pokazali ti bomo personaliziran izbor najbolj primernih supov glede na izkušnje, želje ter težo!

REŠI KVIZ IN IZBERI PRAVI SUP

TESTNI DNEVI SUP OPREME

Na brezplačnih testiranjih lahko preizkusiš supe različnih oblik, tehnologij in cenovnih razredov ter v 1 dnevu najdeš pravi sup za svoje želje.

PREVERI TERMINE IN LOKACIJE