Dve dekleti lahko supata v res razburkanem morju, saj je sup izjemno trden in kvaliteten, ima 5 letno garancijo

RED PADDLE CO

Vodilni proizvajalec napihljivih supov na svetu

Red Paddle Co se že več kot 10 let ukvarja izključno z razvojem napihljivih supov. Glavni cilj je izdelovati le najboljše izdelke, zato RED ne sprejema nobenih kompromisov, niti v trdnosti niti voznih sposobnosti supov.

Pri Red Paddle Co štejejo detajli, rezultat trdnega dela pa so številni patenti (RSS, FFC, Titan pupa), prepoznavnost po kvaliteti ter večkrat pridobljene nagrade SUP stroke “Gear of the Year” (2016, 2018, 2019, 2020) ter “Best sup brand” (2019).

Nagrada za najboljši napihljiv sup "Gear of the year" 2018 je prejel Red Paddle Co
Red Paddle Co najboljša tehnologija napihljivih supov - sup connect awards
Red Paddle Co - brand of the year 2019 - sup connect awards
Red Paddle Co prejel nagrado za najboljšo sup tehnologijo MSL Packt

Z lastno tehnologijo do najboljše vzdržljivosti in 5 letne garancije

Red Paddle Co je edini proizvajalec napihljivih sup desk, ki je razvil lastno sup tehnologijo, imenovano MSL, ki je nadgradnja 2-plastne Fusion tehnologije. Red verjame v kvaliteto svojih supov, nič na trgu se niti ne približa njegovemu dizajnu in inovacijam, zato supom priznava 5 letno garancijo.

Vsestranski supi za začetnike in družine

-15%
Original price was: 1.297,00 €.Current price is: 1.102,45 €.

Vsestranske deske so najbolj stabilne in zato najpogostejši izbira družin in suparjev začetnikov. Sup Ride 9’8 je optimalen do 85 kg, Ride 10’6 do 100 kg in Ride 10’8 do 120 kg.

Vsestranski supi z razširjenim namenom

-10%
Original price was: 1.399,00 €.Current price is: 1.259,10 €.

Activ 10’8 je namenjen izvajanju sup joge, pilatesa in drugih vadb na supu. Po obliki je podoben Ride 10’8, le da je debelejši in zato primeren za suparja s težo 120 kg+. Windsurf 10’7 omogoča, da v vetrovnih razmerah v desko umestino kobilico in sup premenimo v windsup. Compact 9’8 je sup, ki se zloži na polovično velikost konvencionalnega supa, tehta le 8 kg in je zato najbolj primeren za potovanja.

Touring supi za srednje dolge razdalje

-10%
Original price was: 1.447,00 €.Current price is: 1.302,30 €.
-20%
Original price was: 1.649,00 €.Current price is: 1.319,20 €.
-10%
Original price was: 1.547,00 €.Current price is: 1.392,20 €.

Sport je običajno prva nadgradnja vsestranske deske, je hitrejši in je odličen za osvajanje srednje dolgih razdalij. Sport 11′ je optimalen za težo do 90 kg, 11’3 za težo do 100 kg, Sport 12’6 pa težo do 120 kg.

Ultimativni touring supi za dolge razdalje

-10%
Original price was: 1.577,00 €.Current price is: 1.419,30 €.
-10%
Original price was: 1.617,00 €.Current price is: 1.455,30 €.

Voyager je ultimativen touring sup, namenjen daljšim epskim sup avanturam. Voyager 12’6 je namenjen suparjem, ki si želi stabilnejši touring sup, 13’2 pa tistim, ki si želijo hitrejšega. 12’6 je tudi najbolj priporočljiv za supanje s psom. Tandem 15′ je namenjen supanju dveh oseb hkrati.

NOVOSTI SUPOV 2021 PRINAŠAJO ŠE BOLJŠO IZKUŠNJO!

Ride z novim sistemom dveh smernikov

Celotna družina supov Ride ima po novem integrirana dva smernika iz super vzdržljive gume, ki ju je praktično nemogoče uničiti. Smernika sta večja, zato sup bolje drži smer in je v primerjavi z lanskim modelom hitrejši. Sup je z novim sistemom smernikov precej lažje pospraviti v torbo.

Vsestranski sup Red Paddle Co Ride 10'6 z novim sistemom dveh smernikov
Red Paddle Co Sport z novim speed tailom, ki poveča hitrost

SPORT Z NOVIM SPEED TAILOM

S premišljenim oblikovanjem drop-stitcha je Voyager dobil novo obliko nosu, ki z obliko črke V prekine površinsko napetost vode in zagotavlja lepše drsenje tekom celotnega zavesljaja. Deska praktično reže po vodi z lahkotnostjo in povečano hitrostjo. Znanstveno dokazano je “V oblika” bolj učinkovita v primerjavi z ravnimi oblikami, kar pomeni, da bomo sedaj lahko veslali z manj napora še dlje.

Voyager z revolucionarno “V-hull” obliko

S premišljenim oblikovanjem drop-stitcha je Voyager dobil novo obliko nosu, ki z obliko črke V prekine površinsko napetost vode in zagotavlja lepše drsenje tekom celotnega zavesljaja. Deska praktično reže po vodi z lahkotnostjo in povečano hitrostjo. Znanstveno dokazano je “V oblika” bolj učinkovita v primerjavi z ravnimi oblikami, kar pomeni, da bomo sedaj lahko veslali z manj napora še dlje.

Voyager 12'6
Voyager 12'6

Voyager s sistemom 2 touring smernikov

Nova drzna izboljšava Voyagerja je sistem dveh malo krajših smernikov, s katerim Red izboljšuje drsenje po vodi in omogoča supanje v plitvejših vodah. Prav zaradi dveh finov sup ostaja super stabilen, nanj lahko naložimo veliko opreme, a se ne bo gugal iz ene strani na drugo.

Nove, fleksibilne RSS letvice

Vsem touring supom ter Ride 9’8 Red doda RSS letvice, ki supom dodajo od 15-40% trdnosti. Letvice so po novem narejene iz polikarbonata – materiala, ki je vzdržljiv, a upogibljiv, da se ne zlomi. Polikarbonat je možno 100% reciklirati.

Red Paddle Co Voyager ima nove rss letvice, ki se upogibajo in se ne morejo zlomiti
Red Paddle Co Sport ima nov dizajn supa

Brezčasen dizajn

Ikonični Red Paddle Co dizajn je zelo vidno osvežen. Nedrseča podloga je večja, objema ventil in sega skoraj do robov. Na osrednjem delu je podloga mehka in prinaša superiorno udobje, na repu supa pa je stožčasta, kar zagotovi boljši oprijem pri obratih oz. supanju na valovih.

Unikaten sistem elastik

Nove samozapiralne elastike so večje in močnejše. Tri elastike ustvarjajo več napetosti, lažje obdržijo vso opremo na nosu supa tudi v bolj razburkanih in avanturističnih situacijah.

Red paddle co 2021 ima nov sistem elastik za boljše pritrjevanje stvari
Titan Pumpa #2

Nova Titan Pumpa #2

V industriji vodilna Titan pumpa, s katero je sup napihnjen v pol časa in s pol napora, je dobila re-dizajn, zaradi katere se zloži na manjše in v torbi zavzame še manj prostora.

Dodelana torba na koleščkih

Torba za sup je velika, udobna, skrbno načrtovana. Je tako prostorna, da poleg osnovne sup opreme vanjo pospraviš še stvari za potovanje. Na notranji strani ima odsevno folijo, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami in preprečuje uhajanje morebitne tekočine.

Torba je opremljena z ABEC koleščki ter »sherpa« sistemom za nošenje, ki se tudi lepo pospravi za oblazinjenem hrbtiščem, zato je prenašanje enostavno in udobno.

Torba za sup red paddle co

ULTIMATIVNE PREDNOSTI, ZARADI KATERIH RED PADDLE NIMA KONKURENCE

TEC AIR

TEC AIR ni del sup deske, ampak je proces oblikovanja sup deske, ki je eksluzivno razvit pri Red Paddle Co in odgovoren za izdelovanje sup desk najvišje kakovosti.

TECH AIR pomeni osredotočenost na detalje. Zagotavlja konsistentnost vseh postopkov izdelave deske in zahteva uporabo le najboljših materialov, lepil in drugih sestavnih delov sup desk.

Vsaka sup deska se v njihovi lastni tovarni izdeluje kar 72 ur in je izpostavljena številnim testom kvalitete, ki zagotavljajo, da prav vsaka deska prinese najvišjo možno togost in vzdržljivost.

TEC AIR Red Paddle Co. vodilni proizvajalec napihljivih supov (Large)

MSL DROP-STITCH TEHNOLOGIJA

MSL (Monocoque Structural Laminate) je gosto stkana, visoko kvalitetna, Red Paddle Co ekskluzivna drop-stitch sredica, ki jo z visokim pritiskom tehnološko spojijo z dvema slojema PVC materiala.

MSL tehnologija prinaša večjo togost pri nižjih pritiskih in daljšo vzdržljivost, ker pa med plastmi ni lepila je teža sup deske nižje. Desko se lažje zvija in pospravlja.

NEPREMAGLJIVA VZDRŽLJIVOST

Vzdržljivost je poleg trdnosti najpomembnejši kriterij, na podlagi katerega bomo izbrali napihljivo desko, če ne želimo kupiti deske le za eno sezono.

Vzdržljivost je povezana s tehnologijo izdelave (enoplastna, dvoplastna, fusion, MSL) in s kvaliteto materialov. Kako vzdržljiva je lahko sup deska je Red Paddle Co preveril z desetimi vzdržljivostmi testi na eni sami deski, povozil jo je tudi 22 tonski žerjav. Kaj se je z njo zgodilo, izveš videu.

Patentirane RSS letvice za vijo trdnost supa

Z INOVACIJAMI DO VIŠJE TRDNOSTI

RSS letnice so patentirane letvice, ki jih sup deskam daljšim od 11′ vstavimo v stranska žepka na mestu, kjer stojimo. Na ta način povečamo trdnost deske do 40% in preprečujemo upogibanje deske. Trša kot je deska, manj problemov imamo z ravnotežjem, lepše je drsenje po vodi in lažje premagujemo razdalje.

5-LETNA GARANCIJA

Red Paddle Co verjame, da napihljiva deska pri trdnosti, vzdržljivosti in voznih sposobnostih ne bi smela sprejemati kompromisov.

Ker verjame v kvaliteto svojih izdelkov, vsem registriranim deskam priznava 5-letno garancijo.

Sem prebrala ogromno ocen te deska in povsod je bila odlično ocenjena, tako da nisem gledala na denar ampak na oceno. In moram pohvaliti res je odlična, sprobana na morju, jezeru in rekah. Če bi še enkrat kupovala bi se ponovno odločila za enako desko, da o prijaznemu osebju ne govorim. Super team ste!

Darja Hostnik o supu Ride 10'6

Desko uporabljamo kot pripomoček za zabavo na plaži – za celo družino – stari starši in vnučki. Zelo se je iskazala. Tudi v valovih – tedaj na “kanu” način s kanu veslom. Dejansko smo uporabljali kar dve deski- poleg te še eno precej manjšo. Je pa seveda potrebno poskrbeti za varnost. Otroci morajo biti dobri plavalci, pa vseeno stalno pod kontrolo.

Rastislav Avsenik o supu Ride 10'8

To je že moj drugi nakup supa pri vas. Začela sem šestimi leti, najprej z izposojo v Bananawayu. Nato z nakupom 10,6 Ride, vsestranske deske. Po dolgih vožnjah je bil čas za Sport 11,3. Prvič sem iskala najbolj stabilen in vodljiv sup, in se za Reda odločila zaradi kvalitete. Drugič, ko sem že iskala hitrejši sup, enako. Ni mi žal. Cena ni nizka, vendar vem zakaj. Kvaliteta je neprimerljiva z drugimi. Pa da o prijaznosti in znanju, vseh v Bananawayu, ne govorim.

Mojca Primožič o supu Sport 11'3

Pred nakupom sem predelal veliko različnih modelov in proizvajalcev sup-ov, vendar mi je najbolj ustrezal Red Paddle Co Explorer glede same nosilnosti in ostalih karakteristik (plovnost, trpežnost, stabilnost tudi v višjih valovih). Ta sup je bila prava odločitev ker se velikokrat na njemu voziva dva (raziskovanja, zabava, šport…)

Matej Knez o supu Voyager 12'6