Supar stoji na koncu pomola s Sroka supom v roku, pripravljen na epično sup avanturo na jezeru

SROKA sup

Priznana francoska blagovna znamka kakovostne sup opreme po dostopni ceni

SROKA je priznana francoska blagovna znamka z več kot 10-letno tradicijo izdelave opreme za vodne športe kot so kajtanje, supanje, wind- in wingsurfanje ter foilanje.

SROKA si prizadeva za popularizacijo vodnih športov. Želi, da so dosegljivi prav vsakomur, zato izdeluje opremo z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Napihljive sup deske SROKA odlikuje premišljena zasnova in inovativna tehnologija, testirani pa so v zahtevnih pogojih na zahodni obali Francije.

Vsestranski supi za začetnike in družine

-30%
Original price was: 549,00 €.Current price is: 384,30 €.

Inovativna tehnologija supov

Pri izdelavi supov SROKA uporablja dve tehnologiji – ojačane enoplastna tehnologija ter dvoplastna fusion tehnologija.

Družina supov Easy je narejena z ojačano enoplastno tehnologijo, ki predstavlja nadgradnjo osnovne enoplastne tehnologije z dodanim pasom PVC materiala, ki preprečuje zvijanje deske ter zagotavlja večjo togost (v primerjavi z enoplastno sup desko). Robovi so zaščiteni z 2-slojnim robom, ker SROKA uporablja zelo kakovostno sredico, se supi lahko napihnejo na 18 psi.

Družini Malibu in Alpha se ponašata z dvoplastno tehnologijo Fusion, pri kateri je drugi sloj PVC-materiala laminiran s prvim slojem in sredico. Na ta način zagotovijo vzdržljivost na dolgi rok, saj ne prihaja do razslojevanja, trdnost se poveča za 30 odstotkov, ker med plastmi ni lepila, se za 20 odstotkov zmanjša teža, zaradi česar je SUP lažje prenašati.

Supi SROKA Malibu in Alpha imajo 3-slojni rob, kar pomeni, da so dodatno ojačani na izpostavljenih delih in zato bolj vzdržljivi, hkrati pa lepše drsijo po vodi. Lažjim suparjem (do 90 kg) se priporoča sup z 12-centimetrsko debelino, ki zagotavlja smerno stabilnost tudi v vetrovnih razmerah, saj je SUP manj občutljiv na bočni veter, k čemur pripomoreta tudi dva mala smernika v kombinaciji z enim daljšim, vsi so odstranljivi. Za večjo hitrost drsenja po gladini poskrbi konstantna krivina profila Rocker, udobna nedrseča podlaga EVA pad pa omogoča dober oprijem za vse manevre.

Lastnik Bruno Sroka osebno preizkusi vsak kos opreme

Idejni oče SROKA supov je Bruno Sroka, 3-kratni svetovni prvak v kajtanju, ki s svojo ekipo razvija in osebno preizkusi ter odobri vsak kos opremo preden ga ponudi trgu. Zavezani so k visoki kakovosti, vzdržljivosti, praktičnosti in preprostosti uporabe. Vsi izdelki SROKA so trajnostni, ker so izdelani v domačem okolju in s tem zmanjšujejo okoljski vpliv.

Poslanstvo blagovne znamke SROKA je podpirati sanje o vodnih avanturah. Tudi ustanovitelj Bruno Sroka je znan je po različnih avanturističnih podvigih, med drugim je prvi s kajtom prejadral rt Horn, najjužnejšo točko Amerike.

 

Iskal sem touring varianto, stabilno, a še vedno dovolj “plovno”. S tem Supom sem dobil ravno to, posebej sem se v to prepričal na morju, ker se Sup dobro obnese tudi v valovitem morju.

Miran Gorjup o supu Alpha 12'6

Glavni razlog je bila cena – še v okviru zmožnosti, pa vseeno upanje na določeno kvaliteto.

Duša Kumprej o supu Easy 10'6

V vaši trgovini sem dobil ogromno informacij, o supih. Odločil sem se za sroko ker je cca 300 evrov cenejša od red padla, in mogoče bomo morali kupiti se enega,tako da to je pa potem že večja razlika v ceni. Edino kar me moti pri sroki je barva, veliko bolje bi bilo če bi bil sup po spodnji strani, ki drsi po vodi bel oz svetlejši, saj se poleti temno modra na soncu preveč segreva.No seveda je to moje mnenje. Tako da samo zaradi tega ne bi dal ocene 5 zvezdic ampak 4.

Damjan Branda o sup u Malibu 10'6

Prepričala so me priporočila, dobro razmerje kakovost/cena in testiranje supa, kjer sem se odločila še za velikost supa. Odločitev je bila prava, vsi ga z veseljem uporabljamo! Tudi v bolj valovitem morju ostaja lepo stabilen.

Petra Ropič o supu Malibu 10'6