supanje_piran

Supanje do Pirana

Piran je zagotovo eno najlepših slovenskih mest. Pravljične pa niso samo njegove ulice, temveč tudi njegova obala, ki jo bomo pobližje spoznali kar na SUPu.

JUTRANJI SUP IZLET.

Morje je zjutraj mirno, zato bomo drseli po mirni gladini in ob tem občudovali mestece iz morja, kar mu daje še dodaten čar. Nato se bomo s SUPi odpeljali do obale in si privoščili jutranjo kavo s pogledom na morje. Naredi svoje jutro še bolj aktivno in se nam pridruži!

Za ogrevanje te bomo seznanili z vsemi osnovami supanja, nato pa bomo zaveljali proti našemu cilju – čudovitemu Piranu, kjer se bomo naredili kratek postanek in se napolnili z dodatno energijo.

SUPAMO PRAV VSAK DAN!

SUP izlet v Piran izvajamo vsak dan ob 10h. Termin izleta izberi v koledarčku na dnu strani. Se vidimo!

CENA

SUP izlet: 10 – 25€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 5 minut pred začetkom SUP izleta, in sicer na plaži v Fiesi.

ikone_piran
Trip Advisor Excellence - Bananaway SUP tour

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran v Fiesi.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Na SUPu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v japonkah oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na SUP.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšnen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam željeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za sončenje, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna prestavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...