Zemljevid lokacij za supanje

 

Ižica
0.0

Poznamo jo tudi kot Iščico, izvira pa v naselju Ig. Pomanjšana verzija Ljubljanice je tudi njen pritok, ki se v Ljubljanico izliva pri Črni Vasi. Je ozka, zavita in obdana z gostim rastjem.

Rabeljsko jezero
0.0

Tik za italijansko mejo leži Lago del Predil, ledeniško jezero, ki odpira krasen pogled na Alpe. Občudujemo lahko majhen otoček sredi jezera in okoli njega supamo.

Jezero Weissensee
0.0

Belo jezero ali Weisensee na jugu avstrijske Koroške obdaja avtentična narava in zagotavlja veliko miru, zato nam bo duša zagotovo hvaležna za ta izlet.

Jezero Lago di Molveno
0.0

Lago di Molveno se nazaja v osrčju Dolomitov, zato supamo med visokimi hribi, presenečeno pa bomo našli tudi prelep slap, ki se steka v jezero.

Gardsko jezero
0.0

Gardsko jezero je pravi raj za vodne športe in zelo priljubljena destinacija med ljubitelji aktivnosti v naravi. Priporočamo celotedenski obisk, saj supanje lahko kombiniramo s pohodništvom, kolesarstvom, plezanjem ali kakšnim drugim športom.

Krk
0.0

Južni del okoli Stare Baške je izjemno lep, obala z veliko jamami in skalami je zelo razgibana in zanimiva. Okolica skriva polno samotnih plaž, majhnih skal in previsov. Čudovito morje spreminja barve in nudi številne opcije postankov, ljudi pa ne srečamo velikokrat.