Sup zemljevid lokacij za supanje

 

Kam supati? Pred tabo je sup zemljevid z lokacijami za supanje, s preverjenimi vstopnimi točkami in različnimi opcijami sup tur.

Pomagaj soustvarjati sup zemljevid tudi ti in prispevaj lokacijo s tvojega domačega teritorija, da si vsi skupaj delimo čim več idej za naslednje sup podvige. 😉

Canyamel – Mallorca

0.0
  1. Zemljevid lokacij za supanje
  2. »
  3. Canyamel – Mallorca
OPIS LOKACIJE:

V istoimenski vasici boste našli čudovito peščeno plažo Canyamel. Plaža Canyamel je idealna destinacija za supanje zaradi svoje čudovite lokacije ob morju. Morje ob plaži Canyamel je običajno mirno in s kristalno čisto vodo, kar omogoča odlične pogoje za supanje. To je posledica zaščite plaže pred močnimi severnimi vetrovi s pomočjo visokega rta, ki zagotavlja mirno vodno gladino.

Območje okoli plaže ponuja različne možnosti za raziskovanje na supu. Lahko raziskujete obalo in občudujete slikovite skalne formacije ter zalive. Poleg tega se lahko podate na raziskovanje bližnjih obmorskih jam, kot je znana Coves d'Arta, kjer boste doživeli čarobno okolje.

POSEBNOSTI LOKACIJE:

Vstopna točka je glavna plaža Canyamel. Nato lahko nadaljujete po levi strani ob obali proti klifom. Ta lokacija je tudi odlična za snorklanje. V vasi Canyamel je tudi breplačno parkirišče.

Opcije tur
Canyamel, Mallorca
Vstopne točke
Naslov:
Canyamel, Spain

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>