Sup zemljevid lokacij za supanje

 

Kam supati? Pred tabo je sup zemljevid z lokacijami za supanje, s preverjenimi vstopnimi točkami in različnimi opcijami sup tur.

Pomagaj soustvarjati sup zemljevid tudi ti in prispevaj lokacijo s tvojega domačega teritorija, da si vsi skupaj delimo čim več idej za naslednje sup podvige. 😉

Nacionalni park Foci Delo Stello

5.0
  1. Zemljevid lokacij za supanje
  2. »
  3. Nacionalni park Foci Delo Stello
OPIS LOKACIJE:

Naravni park v Italiji je poln ptic in divjega rastja, v njegovem srcu pa najdemo prikupne mostiščarske hiške. Zajema 160 kvadratnih kilometrov in suparje privlači z labirintom medsebojno povezanih kanalov. Pot po mirni vodi je obdana z visokim trsjem, ki zakriva pogled na naslednji zavoj, kar naredi turo izjemno zanimivo in atraktivno.

POSEBNOSTI LOKACIJE:

Supamo po ozkem koridorju, ki ga ustvarja visoko rastje. Za uspešen izlet moramo prej preveriti podatke o plimovanju, saj je ob oseki morje zelo nizko, ali pa ga sploh ni. Lahko se zgodi, da se ne moremo vrniti na vstopno točko, tako da izlet načrtujemo ob srednji ali visoki plimi.

Voda je nizka, motna in ni primerna za kopanje, zato je najboljši čas za obisk spomladi ali jeseni, da se izognemo večji vročini.

Opcije tur
Po naravnem parku: cca. 6 km.
Vstopne točke
Naslov:
Regional Nature Reserve River Stella, SP122, Marano Lagunare, Province of Udine, Italy

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>