Otok Pag

  1. Zemljevid lokacij za supanje
  2. »
  3. Otok Pag
OPIS LOKACIJE:

Otok Pag je priljubljena destinacija za ljubitelje supanja. Slikovito obmorsko naselje Gajac ponuja idealno izhodišče za številne sup ture, vključno z izletom do sosednjega mesta Novalja.

Na sup turi od Gajca do Novalje boste doživeli osupljivo obalo otoka Pag, ki slovi po svojih ruralnih plažah, čistem morju in kamnitih formacijah. Med potjo boste lahko občudovali dramatične pokrajine, ki združujejo skalnate obale in majhne zalivčke ter občasne gozdičke. Med supanjem do Novalje se boste lahko ustavili na različnih točkah, kjer lahko zaplavate ali se sprostite.

Lahko si ogledate tudi zanimive nasipe in kamnite formacije, ki jih je ustvarila narava. Ko prispete v Novaljo, vas bo navdušil živahen utrip tega priljubljenega mesta. Novalja je znana po svoji energični atmosferi, številnih klubih, barih in restavracijah, kjer se lahko okrepčate in se zabavate. Prav tako lahko raziskujete slikovito mestno jedro z ozkimi uličicami in tradicionalno arhitekturo.

POSEBNOSTI LOKACIJE:

Plaža Gajac je enostavno dostopna, saj se nahaja zelo blizu ceste, parkirišče je neposredno na plaži. Plaža je prodnata, zato se priporoča, da imate obute čevlje za v vodo. Posebno pozornost velja na otoku Pag nameniti plimovanju, saj se to lahko hitro spremeni in vam oteži povratek na obalo.

Opcije tur
Plaža Gajac – Mesto Novalja cca. 6 km
Vstopne točke
Naslov:
Plaža Gajac, Gajac, Croatia

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>