Sup zemljevid lokacij za supanje

 

Kam supati? Pred tabo je sup zemljevid z lokacijami za supanje, s preverjenimi vstopnimi točkami in različnimi opcijami sup tur.

Pomagaj soustvarjati sup zemljevid tudi ti in prispevaj lokacijo s tvojega domačega teritorija, da si vsi skupaj delimo čim več idej za naslednje sup podvige. 😉

Jama Golubinka na Dugem otoku

0.0
  1. Zemljevid lokacij za supanje
  2. »
  3. Jama Golubinka na Dugem otoku
OPIS LOKACIJE:

Jama Golubinka se nahaja na južnih obalah Dugega otoka, zahodno od zaliva Brbinjšćica.Do podvodne jame Golubinke prideš le z ozkimi plovili ali s plavanjem. S supom torej lahko dosežemo jamsko dvorano, vendar moramo biti zelo previdni, da nas visoki morski valovi ne potisnejo v klife. Supanje v jamo Golobinko predstavlja potovanje v oazo miru.

POSEBNOSTI LOKACIJE:

Podvodna jama Golubinka je ena izmed lokanih turističnih atrakcij, zato je treba imeti v mislih, da so v času visoke turistične sezone na morju v bližini čolni, ki delajo še večje valove in te lahko spregledajo. Previdno moraš supati po dolgem, ozkem in krušljivem prehodu do jamske dvorane. Posebno doživetje je, če obiščeš jamo v trenutku, ko skozi odprto kupolo v njenem zadnjem delu, kjer se tunel odpre v lepo, majhno dvorano, prodre sonce, in uživaš v igri svetlobe in senc. Priporočljivo je, da do dna jame odplavaš opremljen s potapljaško masko. Jama slovi po čisti vodi. V njej te bo pričakalo bogastvo podvodne favne, v njej najdeš več deset vrst spužve. Njeni vidni prebivalci so netopirji. Supanje v jamo Golubinko na Dugem otoku te popelje v drug, skrivnosten svet!

Opcije tur
Ob obali Dugega otoka v jamo Golubinko
Vstopne točke
Naslov:
Golubinka Sea Cave, Brbinj, Croatia

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>