Sup zemljevid lokacij za supanje

 

Kam supati? Pred tabo je sup zemljevid z lokacijami za supanje, s preverjenimi vstopnimi točkami in različnimi opcijami sup tur.

Pomagaj soustvarjati sup zemljevid tudi ti in prispevaj lokacijo s tvojega domačega teritorija, da si vsi skupaj delimo čim več idej za naslednje sup podvige. 😉

Trbojsko jezero

4.2
  1. Zemljevid lokacij za supanje
  2. »
  3. Trbojsko jezero
OPIS LOKACIJE:

Odlična alternativa priljubljenemu Zbiljskemu jezeru, saj je jezero od Ljubljane oddaljeno le 30 minut vožnje. Je dovolj veliko za prijetno turo in se na nekem delu zoži v reko, zanimivi pa nam bodo tudi nizki klifi. Po končani turi si lahko privoščimo slastne jagode s sladoledom, po katerih je znan lokal Čolnarna Trboje.

POSEBNOSTI LOKACIJE:

Jezero je globoko in muljnato, a čisto, zato ni nič narobe, če pademo v vodo. Če se s supom odpravimo v smer proti Ljubljani, bomo za ovinkom našli hidroelektrarno, zato moramo biti pozorni na opozorilne znake in se pravočasno obrniti. Sup izlet bo bolj zanimiv, če se odpravimo v smeri proti Kranju, saj se jezero zoži in nas preseneti z nizkimi klifi.

Vstopna točka je ob lokalu Čolnarna, dostop do vode je urejen preko novega pomola. Zraven lokala je tudi manjši sup center, kjer si lahko izposodimo supe.

Opcije tur
Okoli Trbojskega jezera: cca. 5,3 km.
Čolnarna Trboje – po Savi proti Kranju in nazaj: cca. 3,5 km.
Čolnarna Trboje – po jezeru proti elektrarni in nazaj: cca. 2,6 km.
Vstopne točke
Naslov:
Čolnarna Trboje, Trboje, Kranj, Slovenia

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>