Supanje - SUP

Supanje je vodna aktivnost, ki zasvoji! Je celostna rekreacija, ki se povezuje z gibanjem na zraku, s sprostitvijo v naravi, z odkrivanjem novih krajev in druženjem z aktivnimi ljudmi. V nadaljevanju najdeš vse informacije o tečajih supanja, SUP destinacijah, nakupu in izposoji opreme, teambuildingih na supu ter uporabne napotke v naših blogih!

Supamo vsak dan!

Searching Availability...

ZAKAJ SUPER DRUŽENJE Z BANANAWAY?

SPREMLJAL TE BO INŠTRUKTOR Z ZNANJEM!

Ne zaupaj svoje prve izkušnje s SUPom komurkoli! Bananaway inštruktorji so mednarodno licencirani (ASI) in s svojimi večletnimi izkušnjami znajo poskrbeti za tvojo varnost!

NAJVEČJA IZBIRA LOKACIJ!

Spoznaj Slovenijo skozi druge oči! Načrtuj sprostitev po napornem delavniku ali prijatelje preseneti z aktivnim vikendom! Izbiraš lahko kar med 16 lokacijami po celi Sloveniji!

SKRIVNOST JE V TEHNIKI!

Supanje ni mahanje z veslom. Šele s pravilnim načinom veslanja spoznaš, kaj je bistvo supanja. Zato tečaj supanja absolutno priporočamo vsem začetnikom in tistim, ki ste na deski že stali.

V NEVARNOSTI SO TISTI, KI NE POMISLIJO NA NEVARNOST!

Supanje je lahko nevarno. Bolj kot si lahko misliš! Na SUP izletih bodo inštruktorji poskrbeli za tvojo varnost, v tečajih pa nazorno orišemo različne situacije, s katerimi boš znal/a poskrbeti za svojo varnost!

ZANIMIVO IN ZABAVNO!

Ne pričakuj le standardnega SUP izleta. Bananaway inštruktorji znajo SUP izkušnjo tako dobro začiniti, da boš na supanje začel/a gledati s povsem drugimi očmi!

RAZŠIRI SVOJ KROG POZNANSTEV!

Na SUP izletih se družimo s samimi zabavnimi in aktivnimi ljudmi. Ker se jih veliko vrača in skupaj raziskujemo različne lokacije, lahko spleteš močnejše vezi!

IZLETI V NEZNANO!

Prijavi se v ekipo najbolj zagnanih raziskovalcev in obveščali te bomo o posebnih SUP odpravah, ki jih občasno organiziramo na skrbno izbrane destinacije.

SUPAMO VSAK DAN!

Lokacije za supanje po Sloveniji se menjajo, ampak eno je fiksno. Pridružiš se nam lahko prav vsak dan, preveri naš »time line«. 

Uporabne informacije iz našega bloga

Podari svoj čas, pozornost, druženje in dogodivščino!

Naroči darilni bon

darilno bon