SUP - Supanje

Supanje v Sloveniji

Supanje je vodna aktivnost, ki zasvoji! Je celostna rekreacija, ki se povezuje z gibanjem na zraku, s sprostitvijo v naravi, z odkrivanjem novih krajev in druženjem z aktivnimi ljudmi.

V nadaljevanju najdeš vse informacije o tečajih supanja, lokacijah za supanje, nakupu in izposoji opreme, teambuildingih na supu ter uporabne napotke v naših blogih!

SUP SVET BANANAWAY

SUPAMO VSAK DAN!

Searching Availability...

ZAKAJ SUP-ER DRUŽENJE Z BANANAWAY?

SPREMLJAL TE BO INŠTRUKTOR Z ZNANJEM!

Ne zaupaj svoje prve izkušnje s supom komurkoli! Bananaway inštruktorji so mednarodno licencirani (ASI) in s svojimi večletnimi izkušnjami znajo poskrbeti za tvojo varnost!

sup inštruktorji bananaway
sup lokacija po Sloveniji in tujini

NAJVEČJA IZBIRA SUP LOKACIJ!

Spoznaj Slovenijo skozi druge oči! Načrtuj sprostitev po napornem delavniku ali prijatelje preseneti z aktivnim vikendom! Izbiraš lahko kar med 15 lokacijami po Sloveniji oz. bližnji okolici!

ZANIMIVO IN ZABAVNO!

Ne pričakuj le standardnega sup izleta. Bananaway inštruktorji znajo sup izkušnjo tako dobro začiniti, da boš na supanje začel/a gledati s povsem drugimi očmi!

Supanje - zanimivo in zabavno
Piknik na supu s prijatelji

RAZŠIRI SVOJ KROG POZNANSTEV!

Na sup izletih se družimo s samimi zabavnimi in aktivnimi ljudmi. Ker se jih veliko vrača in skupaj raziskujemo različne lokacije, lahko spleteš močnejše vezi!

V NEVARNOSTI SO TISTI, KI NE POMISLIJO NA NEVARNOST!

Supanje je lahko nevarno - bolj kot si misliš! Na sup izletih bodo inštruktorji poskrbeli za tvojo varnost, v tečajih pa nazorno orišemo različne situacije, s katerimi boš znal/a poskrbeti za svojo varnost!

SKRIVNOST SUPANJA JE V TEHNIKI!

Supanje ni mahanje z veslom. Šele s pravilnim načinom veslanja spoznaš, kaj je bistvo supanja. Zato tečaj supanja absolutno priporočamo vsem začetnikom in tistim, ki ste na deski že stali.

SUP IZLETI V NEZNANO!

Pridruži se ekipi najbolj zagnanih raziskovalcev in obveščali te bomo o posebnih sup odpravah, ki jih občasno organiziramo na skrbno izbrane lokacije.

Sup izleti v neznano

Supanje na našem blogu

Podari svoj čas, pozornost, druženje in dogodivščino!

Naroči darilni bon

darilno bon